Mit ajánlanátok? Egy olcsóbb telefon és egy tablet? Vagy egy jó telefon?
Egy jó phablet :D
Szerintem fölösleges a tab veszel egy 6.0 vagy egy 5.5 collos telót és szerintem az úgy oké. Ha szerinted is oké így akkor: ott van az LG G3 ez egész jó 5.5"
Felejtd el az orias kepernyos telot! Meg fogja keseriteni az eletedet. Nem fel el a zsebben, raulsz elhajlik, nem tudod mit csinalj vele ha nem tudod zsebrevagni, stb.
Telefon az telefon kell legyen es kesz, max 4 inches, tablet meg 7 inch esetleg nagyobb.
G3 szokott laggolni ?
Esetleg még néztem a HTC Desire 820s-at,ami szintén 5,5 inches, az milyen ?
Anyukámnak g3ja van 2 éves nem nagyon van vele gond huzamosabb játék után kb 2-3 mp kell neki mire kilép de amúgy teljesen megbízható. Ár/értékben sz.tem tök jó jön rá a 6.0 is. Nekem G4em van ez drágább de ezzel semmi gond sincs már 6.0 van rajta egy ideje. A HTC-t nem ismerem sajnos :/
Esetleg még LG G Flex 2 ez sem rossz igazából jó kis design stb. Nekem ebből is volt de visszaküldtem 2x mert mindig sárga kijelzővel kaptam :/ ki kell fogni 1 jót és akkor oké. Ha LG lesz akkor Quickcircle tok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!