Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tönkrement a telefonom és a...

Tönkrement a telefonom és a szüleim nem akarnak nekem újat venni. Hogy vegyem rá őket?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam véletlen kiütötte a kezemből és beleesett egy vödör vízbe.. És így sajnos használhatatlan... És amúgy is piszkáltak hogy milyen kis lassú telefonom van/volt.. Sony volt.. 13/L

2016. ápr. 6. 16:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó igen, ha már nem lehettek a jó helyesírás generációja... Nevetséges, hogy mennyi mindent ki tudtok hisztizni a szüleitektől, mert azt hiszitek hogy nektek alanyi jogon jár a drága telefon.
2016. ápr. 6. 17:30
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Miért te mit csinálnál akkor ha lenne egy 13 éves gyereked és karácsonykor egy érintőképernyős telefont kér? vennél neki egy monopolyt vagy egy játéklaptopot?
2016. ápr. 6. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Kaphatna...de nem egy 50+ ezreset. És függne a viselkedésétől, meg a tanulmányi átlagától.
2016. ápr. 6. 17:48
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

#9.Értem hogy milyen "jó" telefonok ezek de a tudását ki is tudjátok használni vagy csak villogtok vele?Átlagos használatra elég még egy Doogee X5 Pro,igaz azzal nem lehet villogni de az nem is arra való...

Kérdező:

"Egyik osztálytársam véletlen kiütötte a kezemből és beleesett egy vödör vízbe"

Elkérheted a telefon árát kárpótlásul.

"És amúgy is piszkáltak hogy milyen kis lassú telefonom van/volt"

Te meg foglalkoztál vele,nem mintha utána néztél volna milyen lehetőségek vannak 1 Androidos telefon teljesítmény javítására.Probléma megoldva.

Ha nem vesznek telefont akkor dolgozz meg érte,nem csak követelőzni kéne hanem tenni is érte.

2016. ápr. 6. 18:09
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem villogunk vele hanem használjuk senki nem mond semmit hogy nekem ilyen jó telóm van és neked ilyen szar
2016. ápr. 6. 20:16
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem piszkállak, okítani próbállak. De hülye vagy mint a főd. És képzeld normális gyerekkorom volt, nem a telefont nyomkodtam hanem kint játszottam a többiekkel, beszélgettünk, hülyültünk, ÉLTÜNK. kedves egyik válaszoló, igen, pontosan az a baj hogy a ti generációtok ilyen.. még sz*rt se tudtok az életről de már nagynak képzelitek magatokat. Csak mert van telefonotok és órán nyomkodjátok.. képzelem milyen jegyeitek lehetnek :'D ja hogy kipuskáztok mindent a telefonból?! nyugi majd ha idősebbek lesztek rájöttök h a telefon nem lesz ott minden életehelyzetben hogy segítsen nektek.. okos telefon.. okosabb mint a használója :D fejben tudtok még számolni?

Félreértések elkerülése végett: nem magával a telefonnal van bajom meg nem is veled/veletek hanem azzal hogy fiatalok vagytok és a szüleitek rendes nevelés/törődés/foglalkozás helyett telefonnal kárpótol benneteket.. ennek a legnagyobb elszenvedői ti lesztek. Nem én, nem a szüleitek hanem ti. Mindegy, bocsi hogy kiakadtam :)

mond a szüleidnek hogy szeretnél megdolgozni a telefonért, csinálj mindenféle házimunkát, mosogass, takarírs, rakj rendet stb stb de akár a füvet is lenyírhatod vagy ugyan ezeket csinálhatos ismerősnél, szomszédnál. DE előtte ezt beszéld meg a szüleiddel. Kitartó munkával lesz eredmény. Viszont ne 1-2 napon belül várd a fejleményeket :D sok sikert, a telefont meg okosan használd;)

2016. ápr. 6. 20:56
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Ha megkapsz tőlük mindent, akkor úgyis vesznek újat, nem? meg majd 2 év múlva az abortuszt is fizetik.
2016. ápr. 7. 04:36
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
na jól van te kis hisztis görcs..ez az utolsó hozzászólásod kiverte volna nálam a biztosítékot, pedig az elején kicsit együtt is éreztem veled. A szüleid biztos szomorúak hogy gyereket vártak és csak te jöttél. Egy 13 éves kis takony ne ugasson be senkinek...
2016. ápr. 7. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy 13 éves vagy, mert a körülbelül ez az a korosztály, ahol gáz, ha kis lassú telefonod van.

Amúgy úgy vedd rá őket, hogy segítesz nekik a házimunkában, jó jegyeket viszel haza, tanulsz, spórolsz - és azok után kérsz egy olyan telefont, amit ki tudnak fizetni.

2016. ápr. 7. 17:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Hahahahahaha :D Így ugass másnak :D Jah amúgy meg kaptam Iphone-t :D A legújabbat :'D De az értelmes válaszokat köszönöm! :)
2016. ápr. 8. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!