Samsung galaxy s7 vagy s6 edge?
Figyelt kérdés
Telefont készülök venni, olyat szeretnek ami csúcskategóriás es kibírja 2-3 évig is. Apple termeket nem szeretnek, en az andoirdosat szeretem telefonon. Először az s7 edge et néztem csak az nekem túl nagy sajnos, ami nekem tetszik az a sima s7 es a s6 edge mérete. Szerintetek a kettő közül melyik legyen, vagy ha meg tudtok olyan készüléket aminek jo specifikacioi vannak, meg hosszan támogatják akkor kérlek írjatok meg.
:)
2016. ápr. 5. 23:13
1/3 anonim válasza:
S7 ! Mert Aranyatyácska ezt ajánlja! :D :D
2/3 anonim válasza:
Ezek már annyira jó telefonok,hogy bármelyiket veszed meg, csak jól járhatsz. Nézd meg a boltban,fogdmeg,hogy melyik áll jobban a kezedre,melyik tetszik jobban. Nekem ha lenne annyi pénzem,akkor ezek közt máe így döntenék. Nekem S4-em van már több mint 2 éve,mindennap nyúzom,millió fotó,net,üzenetek és még most is hibátlanul működik.-kivéve az akksija,az màr nem olyan mint rêgen. De az S6 edge meg az S7 ennél már sokkal modernebb,bármelyikkel jól jársz és az még 2 év múlva is jól működő telefon lesz,ha nem ejted/töröd el.
3/3 anonim válasza:
Természetesen az S7, mivel ez az új változat, ami jobb is mindenben. Az s6 edge lehajló kijelzője meg nem ér annyit, hogy emiatt válaszd az s7 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!