Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Maximum 300 euróért ki milyen...

Maximum 300 euróért ki milyen telefont tudna javasolni?

Figyelt kérdés

Részemről lehet használt is, de inkább újszerű állapotban érdekelne. És főleg, hogy melyik a legjobb telefon ebben az árkategóriában? Köszönök minden javaslatot!

Eddig Z3-ra meg G3-ra gondoltam, de nemtudom pontosan hogy van-e még lehetne-e ettől is jobbat kihozni ebből az árból!

2016. ápr. 5. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Lenovo ZUK Z1 Mobiltelefon

[link]

2016. ápr. 5. 16:55
 2/3 anonim válasza:

Szerintem ne G3-at, nekem volt és én utáltam, olyan gagyinak éreztem, rögtön el is adtam és ennyiért van sokkal minőségibb, erősebb is.

Ennyiért kapsz használt, de hibátlan, független, garanciális Samsung S6-ot szerintem! Aztán a huaweiek se rosszak, pl a Huawei P8 jó telefon. De már a Note 3 is jobb a G3-nál, és azt 250 euroért is kapsz lazán használtam.

2016. ápr. 5. 17:01
 3/3 anonim válasza:
A HTC One M9 is belefér még a 300 euroba használtan, de hibátlanul és garanciálisan , az is jobb szerintem, mint a sony meg a g3. De meg merem kockáztatni, hogy a One M8 is jobb a G3-nál :D. Volt olyanom is és nekem sokkal jobban bejött.
2016. ápr. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!