Ha egyszerű, gombos mobilt használok miért tartanak kőkorszakinak?
azért mert a maiak főként érintő képernyősek,ilyen egyszerű.
nem kell feltétlen negatív dolognak ezt megélni de ez a magyarázata.
Mert manapság már nem vagy menő ,ha nem érintőkijelzős telód van!
Pedig szerintem a nyomógombos telefonoknak volt még "arcuk"! Mindegyik máshogy nézett ki ,volt stílusuk.
Manapság meg csak egy nagy kijelző az egész kb...
Lásd: Nokia E52 - szerintem a mai napig egy gyönyörű telefon!
ma 14:52
ez így van de csak úgy mint az embereknél nem a külsőségek számítanak hanem a belső értékek.
tehát nem olyan nagy ügy hogy hasonlóak mert sokkal univerzálisabbak lettek,kényelmesebb használni és több dologra is jó mint a régiek.
ezek szerintem sokkal többet érnek mint az hogy ne hasonlítson úgy a másikra,ez csak egy használati tárgy.
mert a régiek csak telefonálásra, smsre, kicsit újabbak kamerázásra és talán 20 éves weboldalok megnyitására jók
a mostaniakkal meg már bármit lehet csinálni
dirtboy:
teljesen egyetértek! Manapság már sokkal több mindenre használod a telefonod mint pl 5évvel ezelőtt!
De nem mindenki!!! Én pl. a telefonáláson kívül nem is nagyon szoktam másra használni (netezni nem szeretek rajta ,sokkal élvezetesebb 22" nézni a weboldalakat/talán 3havonta egyszer nyitom meg a facebook-ot telefonon/ ,zenét hallgatni sem ,mivel az autóban erre kialakított hangtechnika van ,talán időnként fényképezni szoktam vele még...)
De amikor valaki meglát a másik kezében egy nyomógombos telefont akkor úgy néz ,mint ha egy Sokol rádión hallgatnád a zenét...
Nem mindenkinek van szüksége a mai mobilok tudására!
Mert a megszokottnál gyorsabban fejlődik a technológia. Ami ma csúcskategória, az két év múlva általános lesz.
A mai "okostelefonok" már nem szó szerint vett telefonok.
A nyomógombos korszakban a fő funkcionalitás a telefonhívásra irányult, és ehhez jött pár extra funkció.
Ma pedig ezek mini számítógépek, amivel lehet hívást is intézni.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy "nem vagy menő, ha nincs érintőképernyős telód." Basszus, tizen-ezrekért lehet már kapni ilyen eszközöket, miért lenne ettől bárki is "menő"? Egyszerűen eljárt az idő felettük, kész. Azt a pár darabot amit még kitolnak magukból a gyártók, leginkább az idősebb korosztálynak szánják, akik már nem tudják, vagy nem akarják tartani a tempót a fejlődéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!