Milyen telefont ajánlotok? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! Max 100 000-ért szeretnék telefont vásárolni. Ha van valamilyen előfizetős megoldás, akkor az ár feljebb emelhető. !Jó minőségű kamera! Hátoldali elülső egyaránt. Sokat utazom, ezért fontos, hogy minőségi képeket készíthessek. A selfie kamerája is minőségi legyen. A tárhely nem annyira lényeges, mert a képeket le szoktam tölteni a gépre. Az operációs rendszer sem számít.a válaszokat előre is kösziii<32016. ápr. 3. 19:36
1/6 anonim válasza:
Motorola Moto X Play
87 719 Ft
Néztem más telefont is, csak azoknak az előlapi kamerájuk még gyengébb felbontásúak.
Amúgy nem értem - ha előfizetéssel lenne, akkor miért lehetne drágább? Így is ráfizetsz és ráadásul nem egy kártyafüggetlent veszel.
2/6 anonim válasza:
Nokia 215
Havonta egyszer kell feltolteni, akkor is mukodni fog amikor mas mar a harmadikat veszi, nem torik be konnyen a kijelzoje, ha elhagyod nem nagy kar mert olcso soha nem fog lelassulni, lefagyni stb. Tokeletes telefon. De nem szamitogep.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm:)
2016. ápr. 3. 19:58
4/6 anonim válasza:
100 000 Ft alatti telefonok közül a Huawei G8 csinálja a legszebb képeket!
5/6 anonim válasza:
Oneplus X, 8 Mpixel előlapi kamera
6/6 anonim válasza:
Asus zenfone selfie 13mp-es elol hatul egyarant.Lesz hozza android 6.0 amivel megjobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!