Hogyan tudom visszakapcsolni a cell radio-t a lenovo a820-as eszközömön?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyba bütyköltem a telót, rootolt, twrp recovery segítségével felraktam rá úgy 3-4 romot, aztán az egyik szimplán elkezdte nem felismerni a telómban az imei számot, de mikor vissza raktam a backup fájlból a régi romot, az meg működött.. szóval úgy döntöttem egye fene, akk majd én az új romba átírom az imeit a saját imeimre, amit a régi rom is ismer és a telóban van... na hát életem ötlete volt, konkrétan ismeretlen lett a dual simek imeije emiatt. aztán egy Xpose program beépülő moduljával sikerült helyre állítanom az imeimet, de azóta nem kapcsol be a cell radio.2016. ápr. 3. 09:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!