! SEGÍTSÉG! Hogy kell bedugni a fülbe a "fülbedugós" headsetet? Nekem sehogysem sikerül! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
arra gondolok, amit általába sony ericsson walkmanekhez adnak, aminek ilyen szilikon van a végén, és a hallójáratba kell dugni. nekem sehogysem sikerül! segítsetek! hogy kell?2010. ápr. 5. 12:30
1/11 anonim válasza:
Nem nagy tudomány. Fogod és addig dugod míg be nem megy. Ne félj tőle, nem bánt.
2/11 A kérdező kommentje:
kicsit normálisab választ vártam.
2010. ápr. 5. 12:39
3/11 anonim válasza:
Pedig ennél nem nagyon van normálisabb. Fogod és dugod ameddig be nem megy. Ha sehogy sem sikerül, akkor a hozzá adott gumi vagy szilikon dugót kicseréled egyel kisebbre. Elméletileg adnak hozzá háromat.
4/11 anonim válasza:
Előző vagyok: ilyen dugókról beszéltem (középen): [link]
5/11 A kérdező kommentje:
enyémhez nem adtak ilyeneket. egyébként nincs is rájuk írva h melyik a jobb ("R") és melyik a bal ("L")!
2010. ápr. 5. 13:06
6/11 anonim válasza:
Figyelj, értelmezd már mit írtam. Megfogod és bedugod, amíg engedi a füled. Ezért FÜLhallgató. Nem kell hozzá nagy tudomány. Van a füleden egy lyuk jó esetben, odailleszted és finoman benyomod, beigazgatod. És ennél a fajtánál meg minden meik füledbe megy, mert ez nem az a kifejezett fülhallgató, hanem az agybadugós változat.
8/11 anonim válasza:
Az enyémen meg van jelölve a jobb és bal oldal.
9/11 A kérdező kommentje:
az enyémen nincsenek megjelölve a jobb és bal, és bárhogyan nyomom, igazgatom, mindig elhajtom a fejem, és mindkettő kiesik! nem áll stabilan! egyébként nekem már volt vagy 8 FÜLhallgatóm, de mindelyik ez a klasszikus típus, amelyiknek egy lukazott "zuhanyrózsa" szerűség a feje, de ilyen agybadugósom még sose volt, egyébként eddig az összes fülhallgató kiválóan belement a fülembe!
2010. ápr. 5. 14:01
10/11 anonim válasza:
Akkor vegyél újat, ha ennyit szenvedsz vele, nem neked való. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!