Milyen telefont kérjek ballagásomra? (többi lent)
Figyelt kérdés
Most ballagok nyolcadikból 14/L
Maximum 35000 forintért milyen telefonokat tudnátok ajánlani , ami jól teljesít is. Tudom ennyi pénzért nem lehet olyan jókat venni....
Fényképezésre , netes alkalmazásokra , telefonálásra, jegyzetelésre használnám :D
Köszi előre is a segítséget
2016. ápr. 1. 22:59
11/15 anonim válasza:
Na, ez egy nagyon jó telefon a Lenovo S60, csak épp itthon 52 ezer Ft legolcsóbban, ezért nem is került képbe, viszont nem tudom, hogy mennyi lenne a végső összeg (szállítási költség, vám, stb.), mivel külföldről rendeled, nem lepődnék meg, ha az ár végül a duplája is lenne, annyiért viszont idehaza normális webshopból is kapsz például Huawei P8 Lite-ot, ami mégjobb, az akksiját leszámítva.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
ne rendelj szerintem netrol mobilt, mert nem annyira jo telefonok jonnek kinabol.sot...
14/15 anonim válasza:
13. Mire alapozod ezt és hány telefont rendeltél már kínából?
15/15 A kérdező kommentje:
Anyával még gondolkodunk a netes rendelésen, :D
Jöhetnek még a válaszok :) :)
2016. ápr. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!