Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent egy telefonnál,...

Mit jelent egy telefonnál, hogy 0 perces használt?

Figyelt kérdés

Az [link] webáruházában néhány telefonnál csak ezt az opciót lehet választani.

De most a 0 perces mit takar hogy már valaki kibontotta megnézegette bekapcsolta de még nem ment összesen 1 percet?

2010. ápr. 5. 11:24
 1/10 anonim válasza:
100%
Hát használták csak még nem telefonáltak vele. (Szerintem)
2010. ápr. 5. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elméletileg a kibontott, de nem használt készülékek a nullpercesek. Aztán, hogy ezt hogy ellenőrzöd...
2010. ápr. 5. 11:48
 3/10 anonim válasza:
100%
ami még1 percet sem volt használva :D
2010. ápr. 7. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
azt, hogy a csomagolás nem bontatlan, össze van nyomkodva, esetleg egy próbakörre be is volt kapcsolva, de ténylegesen még nem beszéltek vele, még enm használták, csak nem tetszett nekik amikor kivették a dobozból, tehát el akarják adni. Ezek a telefonok általában megérik, márha tényleg 0 percesek, mert jóval olcsóbb mint a bontatlan, de tényleges használat még nem érte.
2010. ápr. 7. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért vigyázz vele , pláne ha okostelefonról van szó.

Nekem egy éve van egy elég drága telefonom , de internetkártya van benne , azt használom modemnek , és még egy csomó dologra pl : e-mail , fényképezés , zene , internet stb . stb.

Már egy éves , de mivel nem szoktam vele telefonálni 0 perces .

Nem hiszem , hogy sok a hozzám hasonló , de mindenki magából indul ki :) .

Persze ha egy kevésbé fejlett telefonról van szó akkor nincs ok félelemre ...

2010. ápr. 7. 22:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Okos telefonról van szó :) De biztos ami biztos megkérdeztem a webáruházba és ott a következő választ kaptam: A használt 0 perces telefont magánszemélytől vásároltuk, és ő ugye nem tudott áfás szlá-t adni nekünk ezért mi is 0 áfával adjuk.

Tehát azért 0 perces mert még bekapcsolva sem volt soha, tehát ez új.

És azért használt mert magánszemélytől vettük és ez jogilag használtnak minősül,mert másodkézből származik.

De most akkkor mi az igaz kilett bontva az edott telefon vagy nem mert engem csak ez érdekel?

2010. ápr. 8. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
ez minden készülék eseében más, viszont ha már ki is vették a csomagolásból, használat még nem érte, tehát nem károsodott, kopott, stb.
2010. ápr. 8. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát én már vettem ilyen 0 perces telefont. Még a Sony Ericsson K750emet. Kb 2 nap után jöttem rá hogy mi volt a buktató benne. Mivel értek a szervizeléshez ezért rádugtam a szervízkábelre hogy kicsit feltuningoljam. Ekkor derült ki hogy németből lett "becsempészve" és úgy függetlenítették ki hogy félig benne maradt a T-mobileos sz*rság és a telefont ezáltal leblokkolták és elég komoly szervíz box tudta csak helyrepofozni...A lényeg hogy a 0 percesbe általába mindig van vmi buktató amit szeretnek elsunnyogni ezek a sufniGSM boltok.
2010. ápr. 12. 09:55
 9/10 anonim válasza:
Nincs gond a null perces telefonokkal. Nagy részük zsír új ez csupán egy rés a magyar adószabályba, mert ha valamit így adnak el az utan nem kell áfát fizetni. tehát te olcsóbban jutsz ergo hozzá, mindenki jól jár. Ennyi a történet....
2015. márc. 16. 00:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Pontosan, nem több, mint egy "legalizált" ÁFA-csalás :D
2015. márc. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!