Valaki segitene?

Figyelt kérdés
snapchatben ugye ha hosszan nyomjuk kijeloli az arcunkat es lehet kutyas meg ilyesmi képeket csinálni és nekem iphone 4s-em van, nyomom hosszan már barátnoim is probálták és miért nem adja be a alul azokat a kis fejeket? vagy ezt hogy kell beállitani

2016. márc. 28. 21:55
 1/2 anonim válasza:

Először is kell hozzá lennie egy első kamerának ami arcfelismerős fogalmam sincs hogy a tiéd az-e nézz utána

Amúgy ha nincs arcfelismerőd (az mindegy hogy első kamera vagy hátsó) akkor bizony sehogy se lesznek :/

Olyan alkalmazást pedig nem nagyon tudok most mondani ami felismeri az arcod azt dem tudom van-e ilyen

Ha esetleg nem jelöli ki a fejed (tudod "bepókhálózza") akkor természetesen a fent leírt lesz a gond

Ha észreveszi a fejed csak a maszkok nem jók az már más tészta akkor az alkalmazással van a gond

Ha nem értettél valamit írj rám privátban :)

Remélem segítettem :)

L/13

2016. márc. 29. 22:20
 2/2 anonim válasza:
Iphone 4-4S-el nem kompatibilis.
2016. márc. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!