Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 mivel tudom?

Nokia 5230 mivel tudom?

Figyelt kérdés

Na szal kellene nekem rá ingyenes gps navigácios program ami ténleg ingyenes,honan tudom letölteni?ja és hallotam van ingyenes tv program amivel ingyen tudom nézni a tvt a nokiámon honnan tom öket letölteni

csöváz

2010. ápr. 4. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

guglizz már rá ember. ennyi töketlen n00b faszt...

amugymeg TORRENT te sötét.

2010. ápr. 4. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
beviszed bármelyik nokia szervízbe és felnyomják neked ingyen
2010. ápr. 4. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

minek arcoskodtok neki ha nem tudtok segíteni?

www.zedge.com

vagy a mobilodról wifivel ingyen rámehetsz a www.ovi.hu ra és ott is letöltheted

2010. ápr. 4. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászóló:TE IS EGY LÁMA LEHETSZ,HA MÁR ANNYIT SE TUDSZ HOGY HA NEM ISMERED A MOBILT,AKKO OLTASZ ITT MÁST,MERTHOGY HOGY WIFIZZEN RÁ,AMIKOR A NOKIA 5230-BAN NINCS IS WIFI ...-:-
2010. ápr. 4. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt download

2010. ápr. 26. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ingyenes tv még nincs Mo-on , csak külföldön lehet nézni ingyenesen pár adót.Látom a gps-re már adtak linket.A többinek meg üzenem : menjetek aludni inkább , ha nem tudtok normálisan válaszolni , mindenkinek csak jót tesztek vele...
2010. ápr. 26. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Akinek nem ilyen telója van az minek pofázik meg linkel?... gyökerek. A gPs ingyenes csak ki kéne kapcsolni a gpsmeghatározási modszereknél a mobilnethálózatot akkor nem vonná a lóvét bár lassabb lenne. És mielőtt elb@sznád a telód ne rakj rá 100térképet mert van rajta, és az újal is vonja a pénzt ha nem kapcsolod ki a neten való keresést.
2011. jan. 9. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ovi maps 3.06 final. ez a nokia ingyenes es erre a telora legujabb szoftvere. csak ovi suiteval ra kell raknod a terkepeket
2011. aug. 31. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!