Nokia 5230 mivel tudom?
Figyelt kérdés
Na szal kellene nekem rá ingyenes gps navigácios program ami ténleg ingyenes,honan tudom letölteni?ja és hallotam van ingyenes tv program amivel ingyen tudom nézni a tvt a nokiámon honnan tom öket letölteni
csöváz
2010. ápr. 4. 19:02
1/8 anonim válasza:
guglizz már rá ember. ennyi töketlen n00b faszt...
amugymeg TORRENT te sötét.
2/8 anonim válasza:
beviszed bármelyik nokia szervízbe és felnyomják neked ingyen
3/8 anonim válasza:
minek arcoskodtok neki ha nem tudtok segíteni?
www.zedge.com
vagy a mobilodról wifivel ingyen rámehetsz a www.ovi.hu ra és ott is letöltheted
4/8 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló:TE IS EGY LÁMA LEHETSZ,HA MÁR ANNYIT SE TUDSZ HOGY HA NEM ISMERED A MOBILT,AKKO OLTASZ ITT MÁST,MERTHOGY HOGY WIFIZZEN RÁ,AMIKOR A NOKIA 5230-BAN NINCS IS WIFI ...-:-
6/8 anonim válasza:
Ingyenes tv még nincs Mo-on , csak külföldön lehet nézni ingyenesen pár adót.Látom a gps-re már adtak linket.A többinek meg üzenem : menjetek aludni inkább , ha nem tudtok normálisan válaszolni , mindenkinek csak jót tesztek vele...
7/8 anonim válasza:
Akinek nem ilyen telója van az minek pofázik meg linkel?... gyökerek. A gPs ingyenes csak ki kéne kapcsolni a gpsmeghatározási modszereknél a mobilnethálózatot akkor nem vonná a lóvét bár lassabb lenne. És mielőtt elb@sznád a telód ne rakj rá 100térképet mert van rajta, és az újal is vonja a pénzt ha nem kapcsolod ki a neten való keresést.
8/8 anonim válasza:
Ovi maps 3.06 final. ez a nokia ingyenes es erre a telora legujabb szoftvere. csak ovi suiteval ra kell raknod a terkepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!