Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek?...

Milyen okostelefont vegyek? (szempontok lejjebb)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is nem fogok 150 ezreket úgy kiadni egy telefonra, hogy eddig AKÁRMILYEN modell-re kerestem rá, mindenről csak rossz vélemények vannak. Az egyik fórumon az androidot fikázzák, a másikon az iOS-t, a harmadikon a windows phone-t. Az egyik fórumon azt írják, ne vegyél Samsung- ot, a másikon azt, hogy csak abba gondolkodj, mert az összes többi sz@r... Komolyan, így hogy válasszak telefont? Ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy OLCSÓT, a lényeg, hogy böngészni tudjak vele, meg néha 1-1 hívásra használnám, pár perceket szoktam telefonálni, csak ami szükséges, viszont a mérete ne legyen tégla, lehessen kényelmesen zsebben hordani és ne törjön ketté a zsebemben, amikor kötöm be a cipőmet. Szóval főleg arra kéne, hogy ha hirtelen meg kell néznem valamit a neten, akkor meg tudjam, email- ek, stb. Igen, tudom, mindenki azt mondja, hogy olcsót ne vegyél, mert 2 év múlva be sem fog kapcsolni, de ha veszek egy samsung galaxy s6-ot, ami ráadásul tégla méretű, (első kamera nekem nem is kéne, csak hátsó, és rohadtul nem kéne több 5-6 megapixelnél, mivel max 1-2 képet csinálnék vele évente), ki garantálja, hogy AZ be fog kapcsolni 2 év múlva? Szóval, a lényeg, hogy így is úgy is cserélni kell majd, mert elavult lesz már a mostani legújabb is, mert ezeket nem örökre tervezik, ezért vennék olcsót, ráadásul az igényeim is minimálisak. Légyszi valaki ajánljon valamit tapasztalatok alapján. Köszi.

2016. márc. 26. 19:41
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia.

Szerintem lumia 535 vegyél. Nekem is ilyen van és még sose fagyott le ,olcsó , és reméljük ha win10 ki javítgatják hibákat fel is telepítheted :)mivel csak 18 mobilra jött ki win10 :S

2016. márc. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!