Hogyan lehet sony ericcson w302 es telót szoftverfrissíteni, témát és játékot rátenni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 12:51
1/9 anonim 

válasza:

szoftvertfrissíteni nem lehet, az előző kérdésedre válaszoltam
2/9 A kérdező kommentje:
kössz megnéztem de ott nem találok témákat
2010. ápr. 4. 12:56
3/9 anonim válasza:
szoftvert frissíten bárki bármikor tud, csak kell hozzá egy adatkábel meg egy program aminek a neve: update service (innen le tudod tölteni: [link] és majd írja hogy mit hogy kell. témát meg játékot pedig szintén adatkábellel, vagy ezeket már bluetoot-szal vagy infrával is tudsz tenni rá.
4/9 A kérdező kommentje:
de a témát nem ismeri fel
meg játékot se lehet egyszerűen rátenni ahogy a többi sony ericcsonon
kössz a válaszoktak várom a többit :D
2010. ápr. 6. 19:50
5/9 anonim válasza:
A játék telepítőjét bemásolod az egyéb mappába, elindítod, és feltelepíti. És kész. Nekem is W302-m van.
6/9 anonim válasza:
Ja am 04-05 21:55 üzenem hogy onnan W302-re nem lehet letölteni. Azt írja, hogy nem talál hozzá.
7/9 anonim válasza:
14:26
azért írja mert akkor nincs hozzá szoftverfrissítés. de a progi az jó hozzá.
8/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat
2010. ápr. 12. 08:20
9/9 anonim válasza:
17:42 tuti hogy a progi jó, csak hát frissítés nincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!