Milyen Androidos telefont vehetek, aminek max 4"-os a kijelzője és legalább 8GM a belső memóriája?
Féltégla méretű telefont nem szeretnék, tehát a nagyobb kijelzőt nem akarok, mert már a 4" is nyom a zsebemben. Viszont jó lenne, ha 4GB-nál nagyobb lenne a belső memóriája, mert egy csomó program hiába teszem SD kártyára, oda is pakol.
Ha tud valaki ilyen típust, örömmel venném, mert én nem nagyon találtam.
Próbálj meg ne a kijelző méretéből kiindulni, hanem a készülék paramétereiből. Úgy már lehet, hogy lesz egy olyan méretű telefon aminek ugyan nagyobb lesz a kijelzője pl. 4,2", de mégis kis méretű.
A Sony Z széria compact modelljei között lehet találsz majd megfelelőt. Ha ott se akkor iphone 5/5s/se amit érdemes lenne nézegetni, mert méretileg ezek lennének jók.
Köszi, de Iphone-t soha!
Sajnos 4,2"-ost se nagyon találtam, de igazából kisebb lenne jobb.
Régen volt egy 2,8"-os kijelzőjű telefonom, annak is 800x480-as volt a felbontása.
Nem értem, hogy miért ment el ebbe az irányba a dolog, ennyire vaksik az emberek, vagy mi?
mert a méret számít és jobb nézni a mónika showt egy 5 hüvelykes telefonon hdban, mint kicsin
nekem 5 hüvelykes van
Sokan leragadtak a 2000es évek elején és azthiszik h azok a telefonok ugyanazok mint a mostaniak... De ezeket már okostelefonoknak hivják tehát semmi közük a régiekhez sokan már telefonon tvznek, ázsiában már minden második embernek 5,5ös phabletje van bár a phablet kategoria még nekemis kicsit sok de egy 5 hüvelykes telefont hidd el mindenki megtud szokni 1-2 nap alatt.
A gyártok erőltetik a dolgot? hát nemtudom lehet, de most megjelent a 4 hüvelykes iphone és van egy olyan érzésem h nemfog rekordot dönteni az eladása: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!