Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Androidos telefont...

Milyen Androidos telefont vehetek, aminek max 4"-os a kijelzője és legalább 8GM a belső memóriája?

Figyelt kérdés

Féltégla méretű telefont nem szeretnék, tehát a nagyobb kijelzőt nem akarok, mert már a 4" is nyom a zsebemben. Viszont jó lenne, ha 4GB-nál nagyobb lenne a belső memóriája, mert egy csomó program hiába teszem SD kártyára, oda is pakol.

Ha tud valaki ilyen típust, örömmel venném, mert én nem nagyon találtam.

2016. márc. 25. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbálj meg ne a kijelző méretéből kiindulni, hanem a készülék paramétereiből. Úgy már lehet, hogy lesz egy olyan méretű telefon aminek ugyan nagyobb lesz a kijelzője pl. 4,2", de mégis kis méretű.

A Sony Z széria compact modelljei között lehet találsz majd megfelelőt. Ha ott se akkor iphone 5/5s/se amit érdemes lenne nézegetni, mert méretileg ezek lennének jók.

2016. márc. 25. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
lenovo a1000 a minimum, amit érdemes venni
2016. márc. 25. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, de Iphone-t soha!

Sajnos 4,2"-ost se nagyon találtam, de igazából kisebb lenne jobb.

Régen volt egy 2,8"-os kijelzőjű telefonom, annak is 800x480-as volt a felbontása.

Nem értem, hogy miért ment el ebbe az irányba a dolog, ennyire vaksik az emberek, vagy mi?

2016. márc. 25. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:

mert a méret számít és jobb nézni a mónika showt egy 5 hüvelykes telefonon hdban, mint kicsin

nekem 5 hüvelykes van

2016. márc. 25. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
és a kéz se mindegy
2016. márc. 25. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Néha vannak ilyen kérdések, hogy mekkora méretű kijelző az ideális meg hasonlók és ott sokan a tartalomfogyasztással kapcsolatos szokásaikat szokták felhozni, hogy azért jobb, hogy nagy a telefon mert jobb rajta videót nézni, jobb rajta képet nézni stb. Ezzel nekem nincs is semmi bajom, megértem. Csak azt nem értem, hogy ettől függetlenül miért nem gyártanak kisebb méretű telefonokat. Valamiért a gyártók mintha "rákényszerítenék" az embert a nagyobb méretű telefonra.
2016. márc. 25. 13:18
 7/8 anonim válasza:

Sokan leragadtak a 2000es évek elején és azthiszik h azok a telefonok ugyanazok mint a mostaniak... De ezeket már okostelefonoknak hivják tehát semmi közük a régiekhez sokan már telefonon tvznek, ázsiában már minden második embernek 5,5ös phabletje van bár a phablet kategoria még nekemis kicsit sok de egy 5 hüvelykes telefont hidd el mindenki megtud szokni 1-2 nap alatt.

A gyártok erőltetik a dolgot? hát nemtudom lehet, de most megjelent a 4 hüvelykes iphone és van egy olyan érzésem h nemfog rekordot dönteni az eladása: )

2016. márc. 26. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Dooge X5 PRO
2016. márc. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!