IPhone-ra a gyártói garancia csak blokkal érvényes, vagy forgalmazói garancialevéllel is?
Vásároltam egy iPhone 5S-t, regisztráltam is Apple oldalán, megvan rá az 1 év gyártói garancia. A forgalmazó vállalt rá +1 év garanciát, viszont blokkot/számlát nem kaptam a vásárlásról, csak egy forgalmazói garanciapapírt.
A gyártói garancia blokkal együtt érvényes csak?
Na és miből gondolják akkor, hogy nem lopott? Egyébként NEM AZ, természetesen. Elég nekik annyi, hogy nincs letiltva a készülék, és tudom a jelszavait? Azért parázok csak ettől, mert ha neadjisten történik vele valami...
Emlékeim szerint szervizekben szoktak kérni blokkot/számlát is, amivel igazolni tudom a vásárlást, vagy garanciapapírt.
De ha tényleg elég csak az IMEI az Apple-nek, akkor jó.
Serial number alapján megy a szerviz.
Bemész, beütik a gépbe a karakter sorozatot, ha azt dobja ki a gép, hogy még garanciás, akkor javítják.
A hivatalos Apple gari így megy, a forgalmazóit meg a forgalmazótól kellene megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!