Hogyan tudom eltüntetni a "Kevés a tárhely" kiírást? (TÖBBI LENT! )
A telefonomra ráraktam egy fájl, ami után kiírta, hogy kevés a tárhely és lehet h néhány rendszerfunkció nem fog működni. Rengeteg dolgot kitöröltem és még mindig kiírja, pedig már 30MB szabad hely van(ez korábban, mielőtt kiírta sosem volt ilyen sok, általában 15MB)
Ami a legjobban zavar, hogy számomra baromira zavaró az a kis jelzés, amely bal felül látható, ami ezt jelzi. Esetleg nem lehet valahogy eltüntetni, hogy ne mutassa meg töbet, vagy ne jelezze? Próbáltam már újraindítani és de semmi.
A telefonszámokat lehet exportálni a névjegyzékben található funkcióval, vagyis vcf. filet kapsz utána ami felhasználható. Tehát a telefonszámok megmaradnak. A fileokat rá lehet másolni a számítógépre.
A másik megoldás kockázatos, azért nem írtam. Az alkalmazások kezelése beállításokban, valamelyik gyári alkalmazás felelős a hibaüzenet miatt, ha ott nyomsz egy adatok törlését akkor eltűnik a hibaüzenet. A kockázat az hogy nem tudom, hogy nem tudom melyik az, és nehogy nagyobb bajt csináljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!