Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet még újan venni LG G2-t?

Lehet még újan venni LG G2-t?

Figyelt kérdés
Már van G5 is, nekem viszont még mindig a G2 az, amelyik tetszik. Meg persze, ami árban is elfogadható. Viszont nem nagyon találok belőlük újat. Esetleg valaki tud mondani olyan szaküzletet, ahol még lehet újan vásárolni ilyen készüléket?

2016. márc. 23. 11:01
 1/6 anonim válasza:
Szeptemberben vettem az enyémet akkor még lehetett újonnan bár azóta nem látom. a boltokba. Igaz is amúgy, hogy a G2 a legjobb :D G3-nak már túl nagy felbontású a kijelzője (1440p) és nem bírja a telefon meghajtani normálisan ezért össze-vissza akad az egész :D A G2 meg rendesen megcsinálták.
2016. márc. 23. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahamm igen, szerintem lehet. Mondjuk az enyém másfél éves már. Mi az ujgsm.hu-ról vettük. Az én véleményem szerint is a legjobb a sorozatból, ezt a telefont nagyon eltalálták. Legalábbis nekem tetszik :)
2016. márc. 23. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nálatok még nem jelentkezett a sárga folt a kijelzőn? Én azt olvastam az interneten, hogy nagyon sűrűn előfordul a G2-nél.
2016. márc. 23. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem fordul elő az a sárga folt még ritkán sem, csak az az egy versenyző irogat mindenhová..már három kijelzőt cserélt...(kötve hiszem)

itt nézd meg:

[link]

2016. márc. 23. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a bizonyos kérdező. És tényleg így volt, akármennyire is hihetetlen a dolog. De nagyon megtetszett a telefon, és azért akarok egyet venni újan. Ami még garancia alatt van.
2016. márc. 23. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Sz.tem szolgáltatóknál még lehet. Bár sz tem a G3 meg a G4 jobb. Nekem nem akadoznak. Főleg a G4. G3 néha bár az már 2 éves.
2016. márc. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!