Lehet még újan venni LG G2-t?
Figyelt kérdés
Már van G5 is, nekem viszont még mindig a G2 az, amelyik tetszik. Meg persze, ami árban is elfogadható. Viszont nem nagyon találok belőlük újat. Esetleg valaki tud mondani olyan szaküzletet, ahol még lehet újan vásárolni ilyen készüléket?2016. márc. 23. 11:01
1/6 anonim válasza:
Szeptemberben vettem az enyémet akkor még lehetett újonnan bár azóta nem látom. a boltokba. Igaz is amúgy, hogy a G2 a legjobb :D G3-nak már túl nagy felbontású a kijelzője (1440p) és nem bírja a telefon meghajtani normálisan ezért össze-vissza akad az egész :D A G2 meg rendesen megcsinálták.
2/6 anonim válasza:
Ahamm igen, szerintem lehet. Mondjuk az enyém másfél éves már. Mi az ujgsm.hu-ról vettük. Az én véleményem szerint is a legjobb a sorozatból, ezt a telefont nagyon eltalálták. Legalábbis nekem tetszik :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nálatok még nem jelentkezett a sárga folt a kijelzőn? Én azt olvastam az interneten, hogy nagyon sűrűn előfordul a G2-nél.
2016. márc. 23. 14:20
4/6 anonim válasza:
Nem fordul elő az a sárga folt még ritkán sem, csak az az egy versenyző irogat mindenhová..már három kijelzőt cserélt...(kötve hiszem)
itt nézd meg:
5/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a bizonyos kérdező. És tényleg így volt, akármennyire is hihetetlen a dolog. De nagyon megtetszett a telefon, és azért akarok egyet venni újan. Ami még garancia alatt van.
2016. márc. 23. 14:45
6/6 anonim válasza:
Sz.tem szolgáltatóknál még lehet. Bár sz tem a G3 meg a G4 jobb. Nekem nem akadoznak. Főleg a G4. G3 néha bár az már 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!