Samsung Jet vagy Nokia 5800? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
A Nokiát azért venném mert symbian meg sok tartozék, a samsung azért mert jól néz ki kívülről és a touchwiz kinézet is tetszik. Miben jobb az egyik mint a másik?2010. ápr. 3. 23:18
4/8 anonim válasza:
Nokia , ingyenes navigáció van hozzá ha leszeded :)Meg sztem 1 nokia megbízhatóbb mint egy samsung.
5/8 anonim válasza:
hát inkább a nokia
de ha neked nagyon tetszik a samsung jet akkor mért nem samsung omnia 2-t veszel az pont úgy néz ki de okosabb
6/8 A kérdező kommentje:
utolsónak: az omnia II hátlapja cserélhető a jet hátlapjával? tetszik az a piros izéXD. Az omnia II okosabb mint a nokia 5800?
2010. ápr. 5. 14:24
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok ezt néz meg : [link]
am meg sztem nem lehet cserélni a jet hátlapját az omnia2vel mert a jet kicsivel kisebb mint az omnia 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!