Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még nyáron iPhone 6s-t...

Megéri még nyáron iPhone 6s-t venni?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gyűjtök rá, nyáron meg is tudnám venni, de nem tudom igazából, hogy megéri-e. A tegnapi iSE nem jön szóba, viszont a 7 is itt lesz hamarosan (vagy annyira nem hamarosan, de ősszel biztos), lehet, hogy meg kellene várnom. De végülis addig még van fél év, használhatnám a 6s-t az idő alatt. Mit gondoltok? Mivel kecsegtet a 7? Ti hogyan cselekednétek?😄

2016. márc. 22. 22:36
 1/9 anonim válasza:
En a helyedben vagy nyaron vennek egy 6S-t, vagy megvarnam a kovetkezo, ez esetben 7-esnek a 7S verziojat. Lathatoan sokkal jobb telefonok az S-es szeriak, mint a sima "szamosak".
2016. márc. 22. 23:03
 2/9 anonim válasza:
100%
Azért éri meg a 6s, mert azon még van jack csatlakozó.
2016. márc. 23. 01:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást, azóta átgondoltam, és valószínűleg megveszem nyár elején a 6s-t, nem akarok olyan sokáig várni, ráadásul ahogy #1 írta, az S széria megbízhatóbb és jobb. :)

Még egy kérdés: mit jelent az, hogy azon "még" van jack csatlakozó? Szerintetek a későbbieken nem lesz? Elnézést, nem értek ehhez annyira, és nem vagyok kifejezetten tájékozott a témában. :D

2016. márc. 23. 09:19
 4/9 anonim válasza:
Az S széria semmivel sem megbízhatóbb, vagy jobb, mint a sima. Az S széria csak annyit jelent, hogy minden sima széria tuningolt verziója. Gatt ugyanaz a design, de jobb a proci\ram. Ez viszont nem jelenti, hogy a 6S hardveresen jobb, mint amilyen a 7 lesz. Minden ősszel érkező iPhone a maga korának csúcsa iPhone-ban. Ennyi. Egy iPhone frissítgetésekkel kb 3 évig használható kompromisszumok (értsd: zavaró belassulás, bugok) nélkül. Ha S, ha nem S akkor is.
2016. márc. 23. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben kivárnám a 7-et, és hacsak nem nem dobod el tőle az agyad, akkor megvenném a 6s-t, mert csökkenni fog az ára.

Én is jobban szeretem az S modelleket, mert ott már jellemzően kiküszöbölik a designváltás során jelentkező problémákat. 4s-nél nem kellett máshogy tartani a telefont, fekete 5s-ről nem kopott a festék, 6s-t pedig sokkal erősebb alumíniumból készítették, emiatt nem is született róla tucatnyi "elhajlítom az iPhone-t" videó. Illetve jellemzően ezeknél fejlesztenek jócskán a hardver teljesítményén is, 3GS->4, 5s->6 között nem volt akkora különbség, mint az 3G->3GS, 4->4S, 5->5S, 6->6S frissítéseknél (egyedüli kivételt a 4s->5 váltás jelentette).

2016. márc. 23. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jack csatlakozó pedig nagyon úgy tűnik szivárgások alapján, hogy száműzve lesz a telefonról - ami persze nem jelenti azt, hogy biztosan így lesz, de utóbbi évekből kiindulva kevés dolgot NEM lehetett előre tudni az új iPhoneok formatervéről...
2016. márc. 23. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!😊

Egyetlenegy utolsó kérdésem az lenne, hogy szerintetek nagyjából mennyivel csökken majd a 6s ára a 7 megjelenése után😄

2016. márc. 23. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom szerintem vedd meg a 6s-t, legalább is én így tennék szerintem, és ahogy írták is, lehetséges/valószínű, hogy nem lesz jack csatlkozó, ami miatt az Apple viszont olyan nagy nyaklevest kap az emberektől, hogy...
2016. márc. 23. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Várd meg a 7-et és akkor vegyél egy 6s-t. Nem sokkal fog csökkenni az ára, de abból, hogy azt írod, már egy ideje gyűjtögetsz rá, úgy gondolom, ez is száít.
2016. márc. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!