Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan töltsem le a Robbery...

Hogyan töltsem le a Robbery Bob nevü jatekot?

Figyelt kérdés

Pár barátom telefonján játszottam ls én is szeretném letöéteni de nem sikerül. Huaweii P8 Lite androidos telefonom van,most kaptam és minden jol mukodik rajta. Ez az elso jatek,amit nem enged letolteni. Ezt írja ki:

NEM LEHET LETÖLTENI AZ ALKALMAZÁST!

A(z) Robbery Bob alkalmazást nem lehet letölteni. Próbáld meg újra és ha a probléma továbbra is fenn áll, itt(ez kékkel van írva) kaphatsz segítséget a problémamegoldáshoz. (Hibakód:963)

(Egyébként az egyik tipp az volt h inditsam ujra. Ujrainsitottam es megint kiirta h nem megy ám ekkor a szoveg vegere azt irta h Hibakod: 907)

Rámentem az "itt" szórra és kiadott egy hibamegoldó oldalt. Megcsináltam az 1. pár tippet amivel esetleg kijavíthatnám a problémát de egyik se vált be. Volt még egy pár tipp,de feladtam. Valami egyéb ötlet, oldal vagy efféle ahol ée tudnám tölteni a játékot?

Egyébként az egyik problémamegoldó tipp az volt hogy hyorditotar es adatok torlese. Ezt nen mertem megprobalni mert feltem h igy letorlodne az osszes playbol letoltott alkalmazasom. Ezt rosszul gondolom,megcsinaljam?

Kérek mindenkit hogy hogyha tudna nekem tippet vagy tanácsot adni az tegye meg. Előre is köszönöm!

#telefon #letöltés #Robbery Bob
2016. márc. 22. 21:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!