Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok rádiót hallgat...

Miért nem tudok rádiót hallgatni a Samsung Corbyn?

Figyelt kérdés
Amikor megpróbálom elindítani a rádiót, azt írja, belső hiba. Hiába csatlakoztatok fülhallgatót, nem megy... Mit lehet tenni?
2010. ápr. 3. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet, hogy arra gondol, hogy az antennájával, vagy a fülhallgatóval, vagy a teló szoftverével van valami baj. frissítsd a szoftverét, és cseréld ki a fülhallgatót, és ha ezek sem segítenek, akkor valószínüleg garanciálisan meg tudják javítani!
2010. ápr. 3. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is Corbym van:D

nézz utána a beállításokban hátha találsz benne valami érdekeset..

de van a telon súgó menj rá talán ott is találsz valamit..

de ha semmi akkor jobb ha vissza viszed a szolgáltatóhoz

és elküldik szervizbe ott majd megállapítják mi a hiba..:D..de az is okozhatja ha nem megfelelően van csatlakoztatva a fülhallgató a készülékhez.

vagy csak szimplán a fülhalhatóval van baj..

mikor vetted a készüléket?

2010. ápr. 3. 21:44
 3/4 A kérdező kommentje:

1. A fülhallgatóval nem lehet baj, legalábbis ha másik telefonhoz csatlakoztatom, akkor szól… hogy a rádió szól-e, abban nem vagyok biztos, de majd kipróbálom…

2. Nem olyan régen vettem talán olyan.. hű, talán egy hónapja sincs még… Egyszer, amikor hallgattam a rádiót megszakadt, azóta nem tudok vele mit kezdeni, de majd holnap próbálkozom. Köszi az ötleteket, max. akkor tényleg beadom :)

2010. ápr. 3. 21:58
 4/4 anonim válasza:
Dugd be a fülest,az az antenna.Ha úgy se akkor csak beállítási problem lehet.
2010. ápr. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!