Melyik telefont ajánljátok?
Használtan szeretném venni max 60 000 a keret.
Amik közül nem tudok választani:
Galaxy s5
Htc one m8
Z2
Lg G3
Ha van más teló ilyen fajta hardverrel írjátok le.
jólenne ha lenne benne fm radio
köszi
pl szerintem a 640 teljesíti az elvárásaidat, 60 alatt van, és van benne fm, azonkívül gyorsabb rendszer ebben a kategóriában mint az android
samsungot ne vegyél
többi nem ez az árkategória
S5: Maximum akkor, ha nem zavar a zártság (pl. Knox).
M8: Alapjáraton nagyon jó telefon, az anyaghasználata is az, és a rendszere is kiváló.
Z2: Erről inkább nem mondanék semmit, volt hozzá szerencsém, 3 példányban méghozzá.
G3: Sok hibája van, ami a túlmelegedésre vezethető vissza (kijelző sárgulása, burkolat repedése), és a gyári rendszerrel hajlamos döcögni alap műveleteknél is. Mindkét hiba orvosolható, viszont mindkettő elég buherálós. Viszont a kamerája nagyon jó.
Lumia: Újabban elég sok rosszat hallani felőlük a rendszer miatt. Pont most zajlik egy botrány, mert kiderült, sok régebbi Lumia nem fogja megkapni a Windows 10-es frissítést. Ez mondjuk a javasolt 640-et pont nem érinti, viszont nem fest túl jó képet a jövőre nézve. Illetve pár hete jelentette be a Microsoft, hogy felhagy azzal a szándékával, miszerint más rendszerekre szánt alkalmazásokat is könnyen lehessen portolni WP-re. Ez eléggé rossz jövőképet fest az alkalmazáskínálatok terén. Illetve volt pár elég kellemetlen tapasztalatom is, mikor a készülék nem azt csinálta, amit kellett volna (ez egyébként egy Lumia 830 volt).
Én egyébként a G3 mellett döntenék, mivel szeretem minden téren a buherálást, és jelenleg egy G4-et használok, ami igencsak meggyőzött. Viszont neked inkább az M8 lenne megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!