Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ! SEGÍTS! Milyen iPhone klónt...

! SEGÍTS! Milyen iPhone klónt vegyek, ha azt akarok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 19:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sciphone i9 . Nekem bevált sok rosszat hallani róla de nekem tökéletesen megfelel. 12 000 Ft- ért vettem újan, 2 aksi volt hozzá. Egyszerre 2 SIM kártával is lehet használni, és 32 Gb- ig bővíthető. Az egyetlen hátránya, hogy a fényképező elég gyenge benne, de használható.
2010. ápr. 3. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:

hány megapixeles a fényképező??? van benne WiFi???

LÉCCI KIS LEÍRÁST IS ADJATOK HOZZÁ!!!

2010. ápr. 3. 20:13
 3/11 A kérdező kommentje:
ja igen, és mekkora a kijelzőjének mérete ill. felbontása???
2010. ápr. 3. 20:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Telefon tulajdonságai:

- Hálózat: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (4 frekvenvia)

- Akítv 2 SIM kártyás: Két darab SIM kártyát tud egyszerre kezelni, nem kell köztük kézzel váltani. Ez olyan, mintha 2 db telefon lenne egyben.

- Kijelző : 3.2" LCD érintő kijelző, 240* 320 pixel

- Kamera: 1.3 mega pixel

- Zene: MP3 & MP4 lejátszó

- Videó: 3GP és MP4 formátumot is lejátszik

- Beépített FM Radió + E-book megjelenítő

-Adatátvitel: USB kábel / USB flash disk (USB kábellel a számítógépre csatlakoztatva felismeri egy új meghajtóként, mint egy pendriveot)

- Memória bővítés: microSD kártyával, gyári leírás szerint max. 8 GB (gyakorlatban nagyobb kártyákat is szokott kezelni)

- Képmegjelenítés: .JPG, .GIF

- WAP: támogatja

- GPRS: támogatja

- Bluetooth: támogatja

- Extra: hívó kép, hívó csengőhang (a hívó félhez egyedi képet és csengőhangot rendelhetünk)

- Mozgatásra tud zenét váltani.

- Hang felvétel: támogatja

- FM rádió: támogatja

- Üzenetek: SMS, MMS, támogatja a csoportos üzenet küldést

- Telefonkönyv: 500 darabos

- Játékok: támogatja

- Egyéb eszközök: EBook, Számológép, Kalendár, Emlékeztető, Ébresztő, Világóra, Pénzváltó, Óra, Időzító, Hang rögzítő, Képnézegető, stb.

- Akkumulátor: 3.7V 1100-1800 mAh (nagy kapacitású)

- Mérete: 110 * 60 * 11.5 mm

- Beszélgetési idő: 100-300 perc

- Készenléti idő: 80-300 óra

- Súlya: 120 gramm (akkumulátorral)

2010. ápr. 5. 22:34
 5/11 A kérdező kommentje:
ooooh! de gyenge! én ennél sokkal jobbat is láttam, már csak kiváncsi, vagyok, hogy van-e annál jobb!
2010. ápr. 6. 09:49
 6/11 anonim ***** válasza:
te mi a sz@rt vársz egy klóntól ha többet akarsz vegyél eredeti iphone-t 200 ezerért
2010. ápr. 6. 10:58
 7/11 A kérdező kommentje:
annyit keresek 3 havonta! nem látod hogy jobbat is láttam már? csak a legjobbat akarom kiválasztani mert nem vagyok hülye, és nem akarok kiadni egy vagyont, azért, hogy a telefonom hátulján legyen egy alma!!!
2010. ápr. 6. 11:40
 8/11 A kérdező kommentje:
magyarán nem fizetek egy almáért 200 ezer forintot!
2010. ápr. 6. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudj, de 12.000-ért akarsz egy mini számítógépet, vagy mi?

"oooh! de gyenge!" - most mit vársz, nem egy eredeti iPhone. Ha olyan marha menő telefont akarsz, akkor esetleg ne 12.000-ért vegyél telefont! Spórolj, gyűjts pénzt rá, ne várd el egy klóntól, hogy olyan legyen, mint az eredeti, vagy jobb!

2010. ápr. 6. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Sőt,hozzátenném hogy játékokkal,alkalmazásokkal semmit nem tud kezdeni,hiába írja hogy fut rajta.
2010. ápr. 11. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!