Vennétek galaxy s7-et?
Ha ajándékba adják hozzá, akkor persze, a telefont nem venném meg 240 ezres áron. Ez csak egy telefon, és egyszerűen nem éri meg ennyiért. Akkor már ráköltöm az autómra, ennyiért már nagyon komoly felni szettet is lehet venni, és építhetnék mellé egy hifi rendszert.
Most S6-om van, 200 volt az ára, de mi 160-ért jutottunk hozzá, mert a cég miatt visszakaptuk az ÁFA-t. Nagyon jó telefon, de azt a 200 ezret már nagyon csak nyögve-nyelősen adtam volna ki érte, a 240 meg már horror, akkor nem vettem volna meg, bármilyen is legyen.
Értékelem azokat, akik meg tudják engedni a csúcsmodelleket, mert sok újdonság azokban köszön vissza (a fejlesztést is meg kell fizetni), de én abba a rétegbe tartozok, akiknek sosem a csúcsmodell kell - 200.000 Ft feletti összeget sosem adnék ki egy telefonért, mert 5 éven belül, úgyis veszek újat.
Én Vr szempontjából, inkább az Oculus Rift-re tenném le a voksomat, de itt is osztom a második hozzászóló véleményét (még mindig fejlesztés alatt vannak és nincsen sok tartalom alá) - még várnék vele (bár itt azért is 'vicces', mert az Oculus Rift még nem rendelhető Magyarországról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!