Melyik telefont vegyem szerintetek? (többi lent)
Szeretnék telefont venni de nagy gondolkozásokban vagyok mert nem tudom hogy melyiket vegyem meg
a Samsung Galaxy S6 Edge-t vagy a Samsung galaxy S6 edge plus-t szerintetek melyiket érdemes megvenni nemtudom mi a külömbség a kettő közözz mind a 2 telefonról hallok jót is meg rosszat is. Szerintetek melyiket érdemesebb??
Amelyik neked megfelel, minden telefonnak van előnye és hátránya, Megvan minden készüléknek a saját bugja(i), mindegyiknek lehetnek gyári hibái, hisz ezeket is csak emberek gyártják.
Melyik verzió az amelyik neked megfelel, van -e szükséged a plussz plussz szolgáltatásaira is, vagy elegendő számodra a normál kiadás is? Van-e kereted a drágábbra (bár ez gondolom nem gond, hisz nem kérdeznéd). ne befolyásoljon az,hogy más mit mond: másnak más az ízlése, neki más szolgáltatások a fontosak. Nem vagyunk egyformák, én pl. évek óta Microsoft Mobilt használok, nekem ez a megfelelő, míg más azt mondja nincs rá elegendő app. Nem találja meg az összes általa használt progit. Nekem pedig megvan minden rajt ami kell.
Én annyit tudok ehhez mondani, hogy nekem Samsung Galaxy S6 Edge-em van, és nagyon szeretem. Nemrég vettem, kb. 3 hete, szóval nem biztos, hogy minden rejtett hibája kiderült volna még, viszont nagyon-nagyon tetszik, és nagyon örülök neki.
Megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy a "Plus" mit jelent ennél. :S (Azon kívül, hogy jóval nagyobb.)
Szerencséd, hogy jártas vagyok a témában!
Az S6 edge plus abban jobb, hogy sokkal jobb az üzemideje és kamerája is egy fokkal szebb képeket csinál.
Egyébként a S7 és S7 edge még jobb, bővíthető, még jobbak üzemidejűk, ip68 vízálló és erősebb processzor és éjjel jobb fotókat csinál mint az elődje.
Nem sokkal drágább egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!