Ha ellopták az iPhone 6 készülékemet, semmi esélyem rá, hogy meglesz, ugye?
Figyelt kérdés
Tegnap este tűnt el, egy ismerősöm felhívott, először még kicsöngött, majd kb. 10 perccel később kikapcsolták. Rendőrségen tettem feljelentést, szoktam nézegetni az iCloudon a helymeghatározást, de azóta is ki van kapcsolva. Ennek már gondolom búcsút mondhatok...2016. márc. 20. 00:56
1/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel igen... De ne mondj le róla, lehet, hogy valami csoda folytán előkerül. Hajrá!
2/5 anonim válasza:
Én nem hitegetnem, vegyél masikat
3/5 anonim válasza:
Ha bekapcsolják, akkor iCloudon tudod nézni hol van.
4/5 anonim válasza:
hát, ha valaki kivárásra játszik és egy idő után elkezdi használni, akkor még van esély rá, hogy a findmyphone megmutatja hol van.
ha duplán szerencséd van, akkor majd szelfizget vele és megkapod a képeit, ha be van állítva az icloud feltöltés?:)
5/5 anonim válasza:
Előbb utóbb biztos fogja jelezni az iCloud, szóval nagy valószínűséggel meg fogod találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!