Budapesten merre van egy jó telefonszervíz, ahol kínai telefonokat javítanak, jó áron?
Figyelt kérdés
Ebayen vásároltam egy Hello Kittys mini iphone telcsit, de leejtettem és berepedt a képernyője. Miven érintőképernyős, így használhatatlan:( több helyen is azt mondták, hogy kínai mobilt nem javítanak. Tudtok esetleg egy megbízható szervízt? Esetleg ha itt valaki ért hozzá, és megmondaná mennyiért javítaná meg, az is megfelel:) Köszii2010. ápr. 3. 17:05
1/1 anonim válasza:
budapesten próbáld meg a 3. kerületben, a Csillagvárban (Csillaghegyen van) van egy naon jo, megbizható szerviz. azt én nem tom megmondani, h drága, v olcsó, de én már oda vagy 5-ször vittema telómat, és mindig tökéletesen jött vissza. a neve Connextel. honlapjuk is van:
azt nem tom, hogy külön foglalkoznak-e ilyennel, de nekem eddig az összes telómat megcsinálták! szerintem elvállalják. a honlapon cím is található!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!