Ha én fizetek az utlsó kb-ig nem kevés pénzt mobipneten, akkor mit keresnek rajta potyareklámok, amelyek az én kontómra kajálják az adatforgalmi keretem?
Az a gond hogy a netelőfizetésed csak a csatorna amin elérheted a különféle szolgáltatásokat pld honlapok játékok stb. A net szolgáltatónak arra túl sok ráhatása nincs hogy az adott honlap pld előfizetési díjakból reklámbevételből vagy a saját zsebéből tartja fenn magát.
Ahogy a kábeltv szolgáltatónak sincs ráhatása hogy jó vagy rossz műsorokat adnak a tv ben.
van adblock plus droidra
de minden wifinél be kell állítani proxynak, ha nem rootolod a telefont
van még adblock browser is, nemtom milyen mert nem próbáltam
Azért mert a reklám független dolog a mobilnettől. Te csak az internet szolgáltatást fizeted, de abból a weblapok, alkalmazások nem fognak megélni. Tv-nél meg tulajdonképpen az időddel fizetsz a 10 percenkénti reklám blokkokkal.
Esetleg nézz utána ezeknek:
Én személy szerint AdAway-t használok, de az szerintem inkább az appokat szűri:
"Azt gondolom hogy a hazai mobil internet árak bőven fedezik az oldalak működését is."
Erre továbbra is azt tudom csak mondani, hogy a két szolgáltatás teljesen független egymástól.
Az internetes oldalaknak is fenn kell maradni valamiből, ha más nem legalább a fenntartási költségei jó ha csökkennek a készítő szempontjából. Az internetszolgáltató meg csak elérést nyújt ezekhez az oldalakhoz, cserébe kiépíti neked a lehetőséget hozzá. A magyar szolgáltatók áraival én sem értek egyet, mert alapvetően korlátozott adatforgalmat nyújtanak nagy pénzért.
Olyan ez, mint az autópálya, ugyanúgy fizetsz akkor is ha Suzuki helyett BMW-vel mész rajta, és nem mondhatod azt hogy 20 milliós kocsi mellé az ingyen jár.
Ráadásul elég jól korlátozható az adatforgalom, az alkalmazásokat simán beállathatod hogy csak wifi-ről frissítsenek, a rendszer frissítést sem mobilneten át szokás tölteni, meg le lehet törölni a tök felesleges applikációkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!