Milyen telefont vennétek magatoknak most ha 70 ezer forintbol?
Figyelt kérdés
Saját szempontokat nézzétek ne az enyémet lehetőleg bestbuy legyen :D2016. márc. 19. 13:56
2/22 anonim válasza:
Vennék használtan egy iphone 5 vagy 5s-t (5s lehet neccesen férne bele). Vagy néznék egy z1 compactot. Valahogy ezek a pingpong ütő és pingpong asztal méretű telefonok nem nyerték el a tetszésemet.
3/22 anonim válasza:
A P8 Lite 50 ezret se nagyon ér, azt kaptam cégesnek, inkább nem is használom. (A sajátom Lenovo K910.)
A Note 2 Prime valóban jó cucc 60-ért, de ha magamnak kéne vennem, megvárnám a Note 3 Pro-t, Snapdragon 650-nel.
4/22 anonim válasza:
Egyértelműen ezt. 1.5gb ram, gorilla glass kijelző etcetc. nem kezdem el sorolni de egyértelműen bestbuy telefon.
5/22 A kérdező kommentje:
70ből már kijön a xiaomi note 3 is amúgy.. :D
2016. márc. 19. 14:15
6/22 anonim válasza:
Note 3-ból még csak az MTK procist lehet kapni, az is jó, de 95 ezer még nagyon messze van a 70-től.
7/22 anonim válasza:
#4.Nem hiszem.Ott van a Huawei P8 Lite meg a fent említett Redmi Note 2.Ez valahogy nem bestbuy...
Kérdésre:
Én ezek közül valamelyiket:
Honor 4X,Huawei P8 lite,Xiomai Redmi Note 2 Prime,Motorola moto G 2015 EU.
8/22 A kérdező kommentje:
Nemtudom ti holnézitek az árakat egyébként már vásárolhato/előrendelhető a snapi 650es redmi note 3 pro is
2016. márc. 19. 17:09
9/22 anonim válasza:
Itthon néztem, úgy reális az összehasonlítás. Ez is jóval 70 fölött van, ha áfázzák, mert nem EU raktár. De jó tudni, hogy lehet kapni, ennyiért is nagyon jó vétel.
10/22 anonim válasza:
Nehéz a döntés! Ennyiért vagy egy Doogee F5, vagy egy Xiaomi Redmi Note 2 Prime lenne a befutó, vagy pedig vennék egy Huawei P8 Lite-ot, és az akksi kis kapacitása miatt egy Adata PV110 10400 mAh power bankot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!