Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények a Nokia x6 Comes...

Vélemények a Nokia x6 Comes with Music-ról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem zenében a szeren van, meg amugy is minden más dologban(adatátvitel, stílus...stb) nekem tetszik
2010. ápr. 3. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:

nem szabad megvenni.

100-ezerért már telefont is lehet kapni.

Jó tudom ez durvának hangzik, de nagyon pocsék. Gyakorlatilag egy 5800 megfűszerezve egy 5megapixeles kamerával, és raktak bele 32GB memóriát.

Tahát, lassú mint az állat (434 Mhz-es processzortól és 128MB RAM-tól nem is szabad csodát várni).

Ennyi pénzért inkább ajánlanék egy Samung i8910 Omnia HD-t. Az is Symbian rendszerű mint az X6, csak raktak bele egy tisztességes processzort, és kétszer annyi RAM-ot.

A Samsungban van iránytű is, és HD-ben veszi fel a videókat.

Ja és mégvalami:

A Comes with Music szolgáltatást itthon nem lehet használni, de mivel benne van a telefon árában, ezért egy halom pénzt dobsz ki az ablakon. Nem véletlenül, nem forgalmazzák itthon a szolgáltatók.

2010. ápr. 3. 16:44
 3/10 A kérdező kommentje:
nem is holnap akarom meg venni :) egy idő után biztos elérhető lesz ezt tudtam én is. Samsungot nem akarok venni meg ilyen HTC-ket túl ilyen üzleti telefonok nekem ilyen fiatalos zene telefon kell(Nokia, vagy Sony Ericsson) más nem is nagyon érdekel és nem is tetszenek. Ez az x6 ami kiba*z*tt*l tetszik.
2010. ápr. 3. 18:38
 4/10 A kérdező kommentje:
David Guetta-nak is ilyen van a One Love című számban csak nem lehet olyan rossz :)
2010. ápr. 3. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:

ba**ki ez rohadtul reklám! én kb 5 éve napi szinten nézem az összes zenei TV-t (az MTV-t kivéve), pl. britney spears a circus klippjében az elején ott van 8 méteres betükkel az ékszeres dobozán hogy BVLGARI (bulgari)! ke$ha blah blah blah című számában is x6 van! az összes zenei énekes vagy iPhone-t tesz a klippjébe, vagy valamilyen nokiát (david guetta i miss you - nokia n97, britney spears radar - iPhone 3GS, britney spears womanizer - nokia 5800, satöbbi!) ez mind reklám!!!!!!!!! Ha meg a legjobb zenemobilt akarod, akkor olvasd az 1-2 napja kiírt "Szerintetek melyik a legjobb mobil?" kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2010. ápr. 4. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: ja, a klippekben csak azért van mert a telefongyártók mostanság minden előadót megvesznek kilóra.

Kicsit olvass utána a telefonnak. 2010-ben veszel egy 2008-as konstrukciót.

[link]

[link]

2010. ápr. 4. 14:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Kicsit jobb hardvert rakhattak volna bele, de amugy szerintem semmi baj nincs a telefonnal.

Amúgy ti azt tudtátok hogy ez Magyar vagy legalább is itt készült?

2010. ápr. 5. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
persze h tudom. ennyire nem vok hülye! Komáromba csinálják ezeket!
2010. ápr. 6. 09:42
 9/10 A kérdező kommentje:
hehe én nem tudtam azt tudtam hogy raknak Magyarországon össze nokiákat de hogy pont ezt :)
2010. ápr. 6. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:
x6-om van, szerintem nagyon jó, minden van bewnne, a kamera szép éles, a wifi tökéletes... :)
2010. okt. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!