Vélemények a Nokia x6 Comes with Music-ról?
nem szabad megvenni.
100-ezerért már telefont is lehet kapni.
Jó tudom ez durvának hangzik, de nagyon pocsék. Gyakorlatilag egy 5800 megfűszerezve egy 5megapixeles kamerával, és raktak bele 32GB memóriát.
Tahát, lassú mint az állat (434 Mhz-es processzortól és 128MB RAM-tól nem is szabad csodát várni).
Ennyi pénzért inkább ajánlanék egy Samung i8910 Omnia HD-t. Az is Symbian rendszerű mint az X6, csak raktak bele egy tisztességes processzort, és kétszer annyi RAM-ot.
A Samsungban van iránytű is, és HD-ben veszi fel a videókat.
Ja és mégvalami:
A Comes with Music szolgáltatást itthon nem lehet használni, de mivel benne van a telefon árában, ezért egy halom pénzt dobsz ki az ablakon. Nem véletlenül, nem forgalmazzák itthon a szolgáltatók.
ba**ki ez rohadtul reklám! én kb 5 éve napi szinten nézem az összes zenei TV-t (az MTV-t kivéve), pl. britney spears a circus klippjében az elején ott van 8 méteres betükkel az ékszeres dobozán hogy BVLGARI (bulgari)! ke$ha blah blah blah című számában is x6 van! az összes zenei énekes vagy iPhone-t tesz a klippjébe, vagy valamilyen nokiát (david guetta i miss you - nokia n97, britney spears radar - iPhone 3GS, britney spears womanizer - nokia 5800, satöbbi!) ez mind reklám!!!!!!!!! Ha meg a legjobb zenemobilt akarod, akkor olvasd az 1-2 napja kiírt "Szerintetek melyik a legjobb mobil?" kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kicsit jobb hardvert rakhattak volna bele, de amugy szerintem semmi baj nincs a telefonnal.
Amúgy ti azt tudtátok hogy ez Magyar vagy legalább is itt készült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!