Melyik mobilt válasszam az alábbiak közül? Apple Iphone 5S, Iphone 6, Samsung Galaxy S6 vagy Microsoft Lumia 950?
Ezek a linkek mit is bizonyítanak tulajdonképpen? El is olvastad amit írtam vagy csak hirtelen reagáltál amire tudtál? :)
Első linked:
Valóban igazak a benne foglaltak. Jó magam is részt vettem a ThresHold fejlesztésében az insider programon belül. A .107 és a .164 ment ki hivatalosnak ezekből.
Ami az igazat illeti negatív vissza jelzések főleg az x20-as Lumiák felhasználóitól jöttek. 520 hardver szintű készülékekről van szó. Ezeken nincs mit sajnálni. A cikket még kiegészíteném azzal, hogy az X30 Lumiák sem mind kapják meg. Az 530 pedig még az insiderben sem vehetett részt a 4GB belső tárhely miatt. Az 1GB ram és a 8GB belsőtárhely kötelező a hivatalos esetén. Hogy a te szavaiddal éljek, ez véletlen lenne? Nem hiszem...
De vizsgáljuk meg az x20 Lumiákat. Ezek mind szinte kivétel nélkül WP8.0-val jöttek ki. Majd megkapták a 8.1-et majd a 8.1 Update 2, Denimet is. Ezek között persze még volt három GDR frissítés is. Remélem érzed, hogy ez már jóval az android Update-ek fölé lő. A Windows 10 Mobile (TH) esetén a Microsoft úgy döntött nem ad ki olyan telefonra frissítést ami nem tud megfelelő élményt nyújtani. Ez baj lenne? :) Mi is pont ezt javasoltuk visszajelzésben a Microsoft-nak, hogy az 520, 62x nem kapjon frissítést és adják ki a Windows 10-et mert megfelelő hardverrel már nincs baj a .164-el. Tekintve mivel szinte minden Lumia modell kéznél volt nekünk és mindegyiken preview 10 volt tudtuk miről beszélünk. A visszajelzést követően két napra rá kijött a hivatalos W10M TH(2). Gabe ki is twitelte a nem támogatott készülékek listáját. Nem azt mondom, hogy ez a mi hibánk lenne, hanem egyszerűen, csak ez így jött ki és teljesen jogos döntés a visszajelzések alapján. Akiket én igazán sajnálok azok a 920 és feletti Lumia tulajdonosok. Ezekkel minddel jól ment! különben nem azt jelenti, hogy ezekre és az 520-ra nincs Windows 10! ;)
Egyszerűen csak le kell tölteni a Windows Insider alkalmazást az áruházból slow és relase preview ring-re állni majd teljesen ugyanaz a build töltődik le nekik és pontosan úgy is mint a hivatalos frissítés esetén! Fast ring pedig nagyon régen only Redstone és csak az x50 Lumiák kapják. Az hogy nőt az a rendszer követelmény nem bűn. Az Andorid esetén az éppen aktuálissal ez van, koma! ;) Mit gondolsz miért olyan xar? Különben ha a tárhelyet nem nézzük nem is nőt a rendszer igény. Egyszerűen csak jót akar a Windows felhasználóknak a Microsoft.
A cikkből emelem ki! :
" Már csak azért is, mert a Windows Phone 7-ről 8-ra frissítéskor a Microsoft egyszer már eljátszotta ugyanezt, így jogos dühbe taszítva éppen azokat a felhasználókat, akik már a WP7 kiadásakor, első körben megbíztak a vállalatban."
Ha egy állítólagos "tech" oldal nem tudja miért nem jött WP8.0 a WP7-es telefonokra akkor még is mit várok tőled? De komolyan fuck my logic...
Második linked:
A cikk írásának ideje: "2016. február 23., kedd, 18:01" Ekkor még kb úgy csak hír sem volt a Windows 10-es a hivatalos frissítésről és W10M telefon is 4 darab volt! A Lumia 550,650,950 és a 950 XL. Én meg pont a Windows 10-ről írtam neked amelyik részére reagálni kívánnál. Nem a 8.1-ről és nyugodtan ide vehetem a harmadik linkedet mivel a cikk írásának időpontja:"2016. március 01., kedd, 11:01" Ergo megint csak sehol a Windows 10 frissítés. Nem tűnik fel vagy kapkodsz?
Viszont még mindig nem nézted meg a régiókra bontott Windows és mobil eladásokat, részesedéseket. Ha nem is érted ezt mire mondod miért várod el, hogy kijavítsalak? Jó ez neked? Ha csak annyira értesz hozzá mint kedvenc híradócska oldalad a HVG Tech, akkor van egyáltalán létjogosultságod egy ilyen szintű vitában? Vagy olyat kijelenti, hogy haldoklik a Windows Phone? Nem hinném...
Valóban nem minősül vitának mert nem igazán érted a dolgokat. Ha értenéd úgy lenne értelme a beszélgetésnek, vitának de így olybá tűnik nem.
A kérdező szvsz pártatlan. Nem véletlenül tett fel kérdést három különböző mobil operációs rendszerről kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!