Létezik olyan felsőkategóriás telefon, ami kisebb méretű?
Szeretnék új telefont venni. Napok óta nézegetem a felhozatalt. Jelenleg LG-m van, amit nagyon szeretek. Ezért Lg G3-ban vagy LG G Flex-ben gondolkodtam. De mivel annyira nagyok, elbizonytalanodtam. Jó lenne hasonló tudással kisebb méretű telefon.
Tudtok ajánlani valamit?
Köszönöm!
Oneplus X ami kisebb méretű és csúcskategóriás hardware-el rendelkezik kitűnő garancia és szoftware támogatás mellett.
LG G3-al az a probléma hogy a SoC nem bírja el azt a magas felbontást így fagyások,laggol előfordulhatnak.A G Flex nem biztos hogy megkapja az MM-et meg már a SoC se mai darab szóval ezt inkább nem venném meg.
Köszi! A Oneplus x egész jónak tűnik. Még szemezek vele. A Sony picit idegen nekem valamiért, túl szögletes is. Ha valakinek van valami javaslata még, szívesen fogadom. :)
Nem akarom elkapkodni, legalább két évig szeretném használni.
1#
Csak annyit tennék hozzá, hogy egyáltalán nem
"csúcskategóriás hardware-el rendelkezik".
Közép-felső kategóriás telefon, maga a hardver meg már kissé elavultnak kezd számítani.
Eltekintve a gyenge kamerától, a kedvező ára miatt, nem lenne rossz választás.
De pl. egy Xpreria Z5C fényéveket ráver, de persze nem egy kategoriát képviselnek, ami az árban is meglátszik.
Még annyit, hogy a G3 felejtős,de egy G4-et már fontolóra lehet venni.
Iphone valamiért nem tetszik.
Amit most néztem, az az S5 Neo. Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!