Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Tobbi...

Milyen telefont vegyek? Tobbi lent!

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Sony Xperia E1-et hasznalalok ami nem tul jo.

Maximum 60.000FT-ig tudnatok mondani telefonokat?

2016. márc. 16. 20:52
 1/5 anonim válasza:
57%
Samsungok közül a Galaxy Ace 3 és 4 nem rossz :)
2016. márc. 16. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha tudsz, akkor adj hozzá pár ezer forintot és máris megvan a DOOGEE F5 Mobiltelefon:

[link]

De van ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL Mobiltelefon is: [link]

Bár ezek az árak, boltonként nagy különbséget mutatnak, de ha csak 60.000 Ft a nagyon maximum, akkor a Xiaomi Redmi 2 Pro Mobiltelefon pont ennyibe kerül: [link]

2016. márc. 17. 04:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a modikat, hogy csak új készüléket szabad ajánlani, használatat nem (jó, azt elismerem, hogy csak egy hírdetés van belőle, vagyis pár hónap múlva már nem kapható). Csak szemléltetésképpen linkeltem be egy AMD konfigot, de szinte bármilyen AMD konfig megteszi használtan 100.000 és 150.000 FT között, csak a proci MHz jelére is legyél figyelmes (játék szempontjából még elég a quad-core)+ legyen benne jó VGA és lehetőleg 8 GB RAM, 128 GB SSD és 1 TB HDD (minimum, de van amikor ezeket külön kell hozzá nézni) + 1: lehetőleg garanciális legyen.
2016. márc. 17. 06:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést - a hozzászólásomat nem törölték, csak másik kérdéshez írtam.
2016. márc. 17. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Meizu M2, Xiaomi Redmi 2 pro vagy Huawei p8 lite.
2016. márc. 17. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!