Nokia lumia 735 vs LG G4?
Nokia lumia 735-öm van. Meg vagyok vele elégedve, jó kis teló. Stabil.. De sok alkalmazást nem találok, vagy ha igen fizetős ami droidon nem.
1,5éve még androidos telefon tulajdonosa voltam alcatel one touch 991(ha jól tudom) tudom elég olcsó volt akkor is.. De nagyot csalodtam akkor az androidba.. Sok jót hallottam hogy sokat fejlodott csucs kategoriába stabil is.
Az lenne a kérdésem hogy maradjak vagy váltsak lg g4-re( a váltás csak a g5 bolti megjelenése utan történe meg)??
Mindenki véleményét szívesen várom
G4-re váltsál,megéri a pénzét.
#1 gondolom azért mert le megy az ára a G4-nek.
2-esnek igaza van, azért a G5 megjelenése után, mert akkor jelentősen lemegy az ára.
Ment a zöld pacsi. ✋
Sajnos bizonytalan vagyok, mert több, mint 100 ezer forintú értékű telefon, még akkor is, ha kidobják a G5-öt..
Vagy esetleg tudtok ajánlani más telokat is? Kamera és strapabíroság létfontosságú.:D
Oneplus 2,Huawei P8/Mate 8,Honor 7,LG Nexus 5X.
Ezekkel nem hibázhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!