Mennyire éri meg megvásárolni a Doogee X5 okostelefont?
Figyelt kérdés
Ez a telefon kb. 24 990FT a tescó áruházakban.
Doogee X5 Kártyafüggetlen okostelefon:
5" 1280x720 IPS kijelző
Gorilla Glass, 5MP hátsó kamera, LED-vaku, 2MP előlapi kamera, Bluetooth 4.0, Dual SIM,
Android 5.1 Lollipop
Quad-Core 4x 1,3Ghz
8GB Memória
1Gb RAM
Az árához képest igen erős telefon. Szerintetek megfelelő élettartamú lenne ez a telefon esetleg ha vásároltatok ilyet leírnátok a tapasztalataitokat róla. Elvinné ezeket a játékokat maxon? -GTA Sanandreas,Dead Trigger 2,Nova 3 Freedom,Dead effect,Dead Space,Unkilled,Gangster Vegas... Köszönöm :)
2016. márc. 15. 14:51
1/4 anonim válasza:
Ennyi játék 8 gigára rá se fér... Tekintve, hogy memóriakártyára nem fogod tudni feltelepíteni őket.
2/4 anonim válasza:
Szia! Bár erről a telefonról nem tudok sok mindent, de nemem is doogee telefonom van (Valencia, dg800). Eleinte szuperül működött, az első hibák (lefagyás, kikapcsolás ok nélkül) egy év után kezdődtek. Amúgy jó kis telefon, én is 25 ezerért vettem. Nézd, jó telefon, de ne számolj vele túl sok időre. :) 18/L
3/4 anonim válasza:
Ennyiért nem sok. Bár én inkább a pro változatát venném.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem egybem raknám rá az öszeset ezek csak példák voltak. Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 15. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!