Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaptam egy memoriakártyát...

Kaptam egy memoriakártyát vagy 1hónapja?! Lejjeb folytatódik

Figyelt kérdés
Eddig jó volt minden. Máskor is kivettem már és amikor visszaraktam müködött rendesen. De ma kivettem és amikor visszaraktam azt írta ki h :Felismerhetetlen. Megformázza? Igenre mentem de viszont azt írta ki h sikertelen Mi lehet s baja?
2010. ápr. 2. 22:55
 1/5 A kérdező kommentje:
jah és a memokártya microsd és 2gb-os!
2010. ápr. 2. 22:56
 2/5 anonim válasza:
vidd el egy szerelőhöz
2010. ápr. 2. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg működés közben vetted ki, akkor azt nem igazán szeretik ezek a flash kártyák. Szerintem lennie kell rá garanciának, úgyhogy megpróbálhatod kicserélni.
2010. ápr. 2. 23:58
 4/5 anonim válasza:
Nehogy megnyomd a fomázás , én már probáltam és mindent letörölt.Szerintem vedd ki ,majd fújd meg a kártyát és a helyét a telefonban és ragd vissza!Én mindig úgy veszem ki , hogy be van kapcsolva a telefonom.De lehet , hogy a te telód nál nem lehet.Nekem Corby-m van.Lehet , hogy megkarcolódott vagy vizes , illetvge piszkos lett a kártya !Nem ,biztos , csak tippelek ,de az elöbbi válasz szerintem hülyeség , mivel használtan már nem lehet visszavinni a kártyát.
2010. ápr. 5. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!