Elromlott a telefonomon a messenger "az üzeneteket nem sikerült betölteni" ezt írja ki Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
iPhone 5s
Egèg sok fontos beszèlgetèsem veszett el.
Kèrlek ha tudtok segíteni írjatok mit kell csinàlni vele, hogy vissz tudjam szerezni ōket.
Köszi elōre is!
2016. márc. 14. 23:37
1/7 anonim válasza:
Semmit, menj aludni. Holnapra jó lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Hàt remèlem.
Amúgy ez mitōl lehet?
Úgy èrtem mi lehet a baj?
Vagy mit rontottam el?
2016. márc. 14. 23:40
3/7 anonim válasza:
most legalább majd arra leszel kényszerülve, hogy a semmire való facebook helyett élőben beszélgess a "barátaiddal"
4/7 A kérdező kommentje:
Megjavult
Koszi a segito kommentedet! Igazan jo hogy kifejtetted lelki problemadat hogy ezek a mai fiatalok nem is beszelgetnek mar eloban
Koszi nagyon cuki 😘
Amugy meg nem a barataimmal szoktam beszelni hanem a kulfoldon elo csaladommal
2016. márc. 14. 23:56
5/7 Bulding válasza:
Szia neked magátol megjavult? Jelenleg nekem is ez a gondom lassan 2 napja
6/7 A kérdező kommentje:
Igen megjault kb egy irara ra
2016. ápr. 7. 20:10
7/7 Niki* válasza:
Szia, nekem is ez a problémám, nagyon fontos lenne ha valaki megirná mitől javul meg, vagy mit csináljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!