IPhone 6S és 6S Plusz-közt mennyi különbség van?
Sziasztok!IPhone 6S és 6S Plusz-közt mennyi különbség van?
Megéri az árát használtan a 6s plusz vagy annyival nem jobb? 6s plusz használtan olyan 200Ezer, 6s meg 170-180ezer ft!
Hát, ha nagy telefont akarsz, akkor igen.
Én mondjuk nem akartam pluszt venni, szerintem nem praktikus, félő, hogy sokszor leejteném.. bár gondolom azért idővel hozzászokik az ember. :D
Kérdező: ha el tudod viselni, hogy jelentősen nagyobb a telefon, akkor megérheti. Előbb még lemaradt, hogy nagyobb méret miatt jóval nagyobb akku is fér bele, így akkumulátoros üzemideje is jobb, mint a simának.
#5: igazad van, elég általánosra sikerült a megjegyzésem. Akkor lassabb, ha adott, grafika-intenzív alkalmazás (jellemzően játék) natív felbontásban jeleníti meg a dolgokat. Mivel Plus esetén jelentősen nagyobb az előállított kép felbontása*, annak előállítása is jóval nagyobb terhet ró a készülékre. Sajnos nincs "ingyen ebéd", nagyobb képpontsűrűségért meg kell szenvedni, on-screen felbontással számoló benchmarkoknál ez látható is (pl: [link] )
*: iPhone 6(S) logikai felbontása 750x1334 (~1Mpixel) 6(S) Plusz-é 1242x2208 (~2.7Mpixel). Bizony, utóbbi eltér a fizikai felbontástól (ami full HD), nem lennék meglepve, ha 7 plus már fizikailag is ekkorával jönne - teljesítmény téren nem jelentene mostanihoz képest többletterhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!