Samsung Galaxy J5 vagy Samsung Galaxy A3 2016? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Most romlott ez az Lg telefonom és nem tudom hogy melyiket válasszam? Olyat szeretnék ami kibír legalább 3 évet vagy legalább működő képes marad2016. márc. 13. 15:11
2/12 A kérdező kommentje:
Eddig csak ebben a kettőben gondolkoztam,de szívesen elfogadok más javaslatokat is 😊
2016. márc. 13. 15:22
3/12 anonim válasza:
Az A3 nem éri meg az árát pedig nem lenne az rossz de nem ennyiért...
A J5 nem kapja meg az MM-et szóval az felejtős.
Ennyiért tudnám javasolni ezeket:
Huawei P8 Lite,Xiaomi Redmi Note 2 Prime,Meizu M2 Note,Honor 4X.
4/12 anonim válasza:
Samsung J5! Teljesen jo telefon , gyors , gyönyörű kijelző,javaslom 👍!
5/12 A kérdező kommentje:
Leginkább Samsungot szeretnék, más telefonban nagyon nem gondolkozom
2016. márc. 13. 15:30
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm #4 válaszolónak 😉
2016. márc. 13. 15:31
8/12 anonim válasza:
A samsung galaxy j5 jó, csak nem kapja meg a legujabb androidot, de ez szerintem nem baj, lollipop-al is jó!
9/12 anonim válasza:
Szerintem az nagy hátrány,a tárhely és a RAM is kevés.
10/12 anonim válasza:
A kettő közt csak méretben, akkuméretben és anyaghasználatban van különbség, amúgy gyakorlatilag ugyanolyanok, szóval az A3 nem éri meg a felárat. Akkor inkább válaszd a J5-öt.
Elektronikai dolgoknál nem lehet tudni, hogy mennyit bír ki, lehet, hogy fél év után tönkremegy benne valami, lehet, hogy 3 évig is simán működik. Két éves garanciával vedd, és akkor nem nagyon kell majd ezen aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!