Ki kapta már meg az android 6. 0 frissítést galaxy s6-ra?
Olvastam, hogy már elindult a frissítés, Európában is.
De az enyémre még nincs.. (Tudom, hogy fokozatosan frissítenek, de már kezdem unni)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ki az aki már frissített, és milyen az új rendszer? (Jobb/rosszabb, és miért?)
És ki az aki hasonló cipőben jár mint én, hogy még ndm kezdte el tölteni a telefon?
Az enyém is független. Még sajna nem kaptam, de akkor legalább nem vagyok vele egyedül.. Na igen, az LG-n már van, a samsung szokás szerint túl gyorsan frissít... :)
Második: Mi róla a véleményed? Jól sikerült, érdemes frissíteni?
Már csak azért is megérte frissíteni, hogy a mobilnet kikapcsolásakor ne kérdezgesse állandóan, hogy biztos ki akarom-e kapcsolni.
Kicsit más, nekem tetszik. Arról, hogy gyorsabb vagy lassabb, nem tudok mondani semmit, de a RAM-ot kicsit jobban kezeli.
Na igen, az engem is zavar, és ha jól tudom letiltani sem nagyon lehet..
Gyorsaságra amúgy sem volt rossz, e ha a RAM kezelése jobb az nagy előny :D Nekem jelenleg 3GB-ből 800MB körül szabad, azért 1GB szerintem illene ha maradna.
Köszönöm szépen a válaszokat és a véleményt is!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!