A fekete iphone 5s nagyon férfias?
Figyelt kérdés
Szeretnék a telekomtól egyet venni de napok óta nincs fehér készleten.Választ nem tudonak rá adni hogy lesz e egyáltalán még vagy hogy mikor lesz ha lesz.Érdemes rá várnom vagy nőknek is jó a fekete? (space gray)2016. márc. 10. 09:34
11/18 anonim válasza:
Nekem mindig fekete telefonom volt, mert egyáltalán nem tetszik a fehér. Még sose mondták, hogy férfias lenne..
12/18 anonim válasza:
Lanyoknak a feher ajanlott, nagyon jol megy peldaul egy rozsaszinu tokkal. A fekete rozsaszin tokkal hulyen fog kinezni!
Egy paran itt azt mondjak hogy mindegy, ok persze nem adnak szepleanyra.
15/18 anonim válasza:
#13 nem szivtam semmit!
Jomolyan mondtam, ha vegignezel az utcan, buszmegalloban, barhol, a lanyoknak feher telefonjuk van es altalaban rozaszin, piros meg hasonlo lanyos szinu tokkal. Kepzeld el hogy nezne ki egy szep leany egy fekete telefonnal. Borzasztoan! Elrontja az egesz image-t.
Na jo, mondjuk a feketet is lehet kombinalni a ruhaval, de akkor csak temetesre tudsz jarni a fekete iphone-al.
16/18 anonim válasza:
Borzasztó. Már csinos se vagyok, amiért fekete telefonom van átlátszó tokkal. Jó, hogy végre valaki szólt róla...
17/18 anonim válasza:
Persze hogy csinos vagy! Csak vagd zsebre a fekete telefonodat ;-)
18/18 anonim válasza:
Én inkább fehéret vennék,nekem is az van és fiú vagyok,szerintem az sokkal iphonosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!