Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit ajánlanátok nekem?

Mit ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Szóval.lány vagyok.Telefont szeretnék venni,és nem igazán tudom hogy mi lenne megfelelő. Érintőképernyőset szeretnék,mert az utóbbi időben eléggé megtetszett ez a forma. Nem mozgok otthonosan a márkákban,hogy melyik a jobb,vagy a rosszabb. Eddig szinte mindig Sony Ericssonjaim voltak és mostis az van [W595]. Azonban most valami újat szeretnék kipróbálni - főleg hogy az érintőképernyős Sony-k 100e fölött kezdődnek.. - És mivel szóba kerültek az árak.. 50-60 ezer fölött nem igazán szeretnék többet költeni rá [jó.ez sem kevés de gyűjtök rá és nem csak kapom.]

Eegyébként nekem fontos hogy szép legyen,és hogy jó legyen a zenék hangzása és persze a kamera se legyen rossz!

Az irónikus válaszoktól kíméljetek meg légyszíves. Mindenképpen segítségeet szeretnék kérni ezügyben és előre is köszönök minden kommentárt és segítséget :)

2010. ápr. 2. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

erre a elgjobb: samsung s5230 :D énis azt kapok, egy ideje nézegetem. :) djuice mixerben (ami tökjó előfizetés vagy micsoda :D) 25-be kerül. a kamerája 3.2 mp. ami nagyonnagyon jó. zenehallgatásra ideális azis faja benne.:D

és amúgy is a samsung strapabíró egy márka )

2010. ápr. 2. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is s5230-as ebben az árkategóriában.

Lg lenne még benne de azt neee:DD

2010. ápr. 2. 11:41
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. egyébként nekem a nokia 5800 tetszik. arról van valakinek véleménye?
2010. ápr. 2. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:
vagy egyéb más ajánlatok?:)
2010. ápr. 2. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Sony Ericsson Aino? 8,1-es kamera?:p

használtan szerzel 50-60-ér

2010. ápr. 2. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az 5800 sem rossz, de amikor a kérdést olvastam, akkor egy ből a(z) Sony Ericsson Aino jutott eszembe.

Ha eddig meg voltál elégedve a Sony Ericsson-nal, akkor ez sem lenne csalódás szerintem. Mikor telefonvásárlás előtt álltam, majdnem egy ilyet vettem, mivel annyira tetszett. (végül az informatika tanárom azt javasolta, hogy vegyek egy Omnia HD-t, így azt vettem meg, mivel az többet tud az Aino-nál).

Az Aino neked szerintem nagyon bejönne, mert gondolom szereted a csúsztatható telefonokat, mivel most is az van neked + ez még érintőképernyős is (igaz, csak a multimédia része) Emelett kapsz hozá egy 8GB-os kártyát, egy bluetooth fülhallgatót + egy dokkolóállványt (legalábbis mikor én néztem még ez volt hozzá a telefonhoz különlegességnek a dobozban). Ha egy olyan telefont szeretnél, ami kicsit többet tud, mint egy átlagtelefon ez szerintem neked tökéletes lenne. Van benne wifi is, ami meg jól jöhet a mindennapokban.

Mellesleg a zenehallgatás meg a filmnézés sem lehet rossz rajta.

Végül itt van egy kis információ a specifikációkról:

[link]

Egy teszt:

[link]

Bocs, hogy túl hosszú lett..

Remélem tudtam segíteni.

2010. ápr. 2. 21:12
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm! igen,elég sokat segítettél :P

de még mindig nehéz a döntés :)

2010. ápr. 2. 22:20
 8/9 A kérdező kommentje:
egyébként az aino-ba az nemtetszik hogy csak a média részleg érintőképernyős :( ugyanis teljes értőképernyőre gonoltam :/ de még bármi lehetséges :) és nagyon köszönöm
2010. ápr. 3. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Most vettem egy 5800-át és átkozottul tetszik :D Eleve (az én szememben) egy nokia sokkal strapabíróbb mint akármelyik másik (ezen kívül 2db nokiám volt , az első 2 órát úszott egy castornában és nemlett semmi baja , a másikra meg frissem főtt kávét öntöttek véletlen és annak sem lett baja).Sztem az 5800 egy nagyon jó választás , de sztem az a legjobb ha lemész pl photohall-ba vagy egy gsm üzletbe és kezedbe veszed h tetszik-e , mert az 1 dolog h mit írnak ról meg megint másik h kényelmes-e , tetszik-e stb... A nokiához mág annyit h letölthető az ingyenes navigáció ami megintcsak jó dolog sztem :)
2010. ápr. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!