Jött hívás a +2693364128 számról, nem vette fel a nejem. Vissza nem hívtuk, nem is tesszük, mert fizethetünk rendesen, van valami program ellene?
A hívásfogadás ingyenes.
Program se kell hozzá csak egy telefon.
"nem egyszer hívtak már véletlenül úgy, hogy észer sem vették!"
Az nem annak a hibája aki felhív.
Pl. én tévedésből felhívlak Kanadából, nehogy már én legyek a hibás ha visszahívsz.
Ahogy előttem is ajánlották, a szolgáltató kérésre korlátozhatja a kimenő hívások egyes típusait.
Ezen felül a készülékek többségén van lehetőség további korlátozásokra, mint pl. csak a telefonkönyvbe mentett számok hívása.
Ahogy elnézem a hívószámot, azt gyanítom a szám első számjegyét gépelték el és máris cigányútra ment.
Gondold el milyen riadalmat kelthet Botswanaban amikor visszahívod. Aggódva nézik ahogy csörög a telefon és máris beírják a googleba. Az ottani Gyakorikérdéseken parázs vita alakul ki hogy ez a gyanús magyar szám biztos csak pénzlehúzás lehet. :D
Engem is és a páromat is hívták már külföldi számról, legtöbbször az éjszaka közepén, és nem is hosszan, csak megcsörgettek.
Én sem értettem, hogy ez hogy lehetséges, de úgy tűnik nem vgyunk vele egyedül :)
Szerintem simán telefonon belül is le tudod tiltani, vagy törlöd szimplán a híváselőzményeket aztán annyi.
Mostanában sok ilyen kamu hívás van, én is kaptam pár napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!