Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy "Tenda N300" nevű...

Sadaa kérdése:

Vettem egy "Tenda N300" nevű wifis routert 3x5 dbi antennák vannak rajta de nincs olyan nagy wifis hatósugara. Hogyan lehetne nagyobb hatósugarat csinálni?

Figyelt kérdés

Tenda N300 router előtt egy DLINK GO RT 150-esem volt antennák nélkül de az a routerrel messzebb is tudtam fogni vele a jelet.

A TX Power: High-on van.

Mást esetleg tudok még állítani rajta?

Itt a router: [link]

#kevéswifijel
2016. márc. 6. 20:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen, frissítettem de továbbra sem látom a nagyobb hatótávot. :/
2016. márc. 6. 22:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Felesleges volt lefrissíteni mert ugyanaz a verziód van fent. Sajnos ez nem a legjobb márka, inkább tp-linket kellett volna venni.
2016. márc. 7. 01:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Értem, akkor meg próbálom vissza vinni a boltba, állítólag 14 napon belül vissza cserélik.

6.000 Ft-ig tudsz/tudtok nekem routereket mondani, amelyiknek nagy a hatósugara?

2016. márc. 7. 22:06
 14/14 A kérdező kommentje:
D-Link DIR-605L mi a véleményetek?
2016. márc. 7. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!