Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csak ennyivel hosszabbod...

Miért csak ennyivel hosszabbodott a lejárati idő? összegtől függ?

Figyelt kérdés
telekomos vagyok úgy tudtam hogy egy feltöltés után egy évvel hosszabbodik a lejárati dátuma a kártyának, és most néztem hogy csak pár nap van hátra ezért s.o.s-ben kértem meg egy ismerőst hogy töltse fel, 1500 jött rá, (nem is tudtam hogy ennyit is lehet, ez a legkisebb összeg vagy kevesebbet is lehet?) és eddig most kilencedikén járt volna le, és most 08.31ig tehát nem egy évvel csak néhány hónappal. most hogy van ez, összegtől függ?
2016. márc. 4. 13:46
 1/2 TR75 ***** válasza:
Igen, nyilván a feltöltés összegétől függ, hogy meddig használhatod fel az összeget. Tizenéve még így volt, gondolom, ez nem változott.
2016. márc. 4. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, összegfüggő
2016. márc. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!