Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony M4 Aqua függetlenítés?

Sony M4 Aqua függetlenítés?

Figyelt kérdés
Van egy sony m4 aqua telefonom amit letiltottan vettem. Hogyan lehet használhatóvá tenni? Hallottam olyanról hogy kinyitom a bootloadert beteszek egy más hálózatú sim kártyát aztán valamit még kell vele bűvölni és akkor használható lesz. Van ilyen? Vagy van valami megoldás erre? Tudom hogy imei alapján tiltják és tudom hogy alaplap cserével is megoldható de biztos hogy van rá még megoldás úgyhogy okoskodó felesleges válaszokat nem kérem.

2016. márc. 3. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Bootloader nyitással nem leszel előrebb. Attól még függő marad a telo. Függetleníteni kell a telefont,hogy minden kártyát elfogadjon, arra pedig nincs ingyenes megoldás. Imei számot kellene átirni, amit legutolsó informacióm szerint nem lehetséges semmivel. Alaplapcsere lesz pedig a legjobb megoldás. Tudom nem olcsó, de jelen esetben sajnos nincs mas járható út.
2016. márc. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!