Most fogok új telefon kapni? Ti melyiket ajánlanátok?
Sajnos tönkrement az LG Shine-m,pedig nagyon szerettem.Legszívesebben ugyanolyat kénék,de már nem forgalmazzák.Hallottam erről a készülékváltás dologról,ez hogy működik?Beszámítják a régi telefont?
Arra lennék még kíváncsi,ha nekem most előfizetésem van,akkor hogy tudok venni előfizetéses telefont?Soknál 1-2 éves hűségidő a feltétel,ez a mostani számomra igaz,vagy csinálni kell új számot új előfizetéssel?
Ti melyik telefont ajánlanátok?Én érintőképernyőset szeretnék a legjobban,melyik van a legjobb árban?(T-Mobile)
Tudom hogy van honlapja,böngészem is,csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem kötözködésnek mondom de:
Lgkp500:Sz*r éríntőképernyő
Lassú szoftver
Kameráról ne is beszéljünk.
Samsung Díva,Corby,S5230:
Szintén sz*r kamera (autófókusz és vaku hiánya) Tömegteló (10 emberből 6 nak ilyen van) Nagyon olcsó lesz 2-3 hónap múlva (15rugó MAX)
köszi a sok választ!
lány vagyok,de semmiképpen nem szeretnék rószaszín csajos telefont,inkább olyan szép egyszerűt mint a shine volt.
most a samsung S5230on gondolkodom...
most van érvényes t-mobile előfizetésem,akkor ez érvényes rám,vagy csak ha új előfizetést csináltatok?
utolsó köszi!
bár én nem 90ekörül gondolkoztam,,,hanem inkább mondjuk egy két évig fizetném a havi pár száz ft-ot.
tippek esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!