Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes lenne most iPhone...

Érdemes lenne most iPhone 5s-t venni?

Figyelt kérdés

Szükségem van új telefonra, mert a mostani már nagyon nem működik rendesen. Tisztában vagyok vele, hogy a következő is csak két évig fogja bírni, mert ez van és kész...

A kérdésem az, h jó választás lenne most az iPhone 5s, hogy az új iPhone 6c miatt most még lejjebb megy majd az ára? Vagy egyáltalán nem éri meg már megvenni?

Ha nem, akkor milyen telefont (lehetőleg akkor android) ajánlanátok max ilyesmi értékben? Sajnos teljesen tanácstalan vagyok,hogy mi lenne a jó választás.

Köszönöm szépen a segítséget :)

2016. márc. 1. 20:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

és LG G4 esetleg? nagyon mondják,hogy jó... és most elbizonytalanodtam :D

Egyébként köszönöm szépen a válaszokat :)

2016. márc. 3. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:
a G4 nagyon jó telefon, előttem valaki írta, hogy a G3 naaagyon fagy. Ez így is van, szerintem a G3 a legrosszabb a sorozatból, de attól még a G2 is nagyon jó, meg a G4 is. :D Szóval szerintem azt vedd meg :))
2016. márc. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!