Ez most hogy van?
Egyáltalán nem rossz a Sony. Legalábbis a magasabb kategóriák. Szóval nem kellene általánosítani.
Egyébként szerintem a thumbnails mappa foglalja a helyet. Ez a mappa a teló belső memóriájában van és ez tartalmazza a telón és az sd kártya mappáiban lévő képek miniatűrjeit. Azt a mappát törölheted, de ha van kép akár a telón, akár a memóriakártyán, a mappa mindig létre lesz hozva a képek előnézete miatt. De ez minden más telón megtalálható. Nekem pl nem 1 gigát foglal ez a mappa, hanem mikor többet, mikor kevesebbet, a képek mennyiségétől függ.
#1.Nem értem miért egy alsó kategóriás telefon miatt kell lejáratni az egész céget.Gratulálok hogy ez neked sikerült és várjuk továbbiakban is a válaszod!
Kérdező:
Ha nem elég a tárhely akkor töröld ki a Google alkalmazások adatait,a Google+,a Youtube,Drive stb. ezek rengeteg helyett foglalnak.Rakj rá egy fájlkezelőt és nézz körül.File Manager megfelel.
Köszönöm a válaszokat! :)
Mindent kipróbálok amit leírtatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!